Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Share this Artikkelit
X

Lastenruoka matkalla ja lomalla

 

Lomia suunnitellessa monia vanhempia askarruttaa, onko lomakohteessa saatavana omalle lapselle mieluista lastenruokaa. Moni pakkaakin lomalaukkuun mukaan lastenruokaa kotimaasta. Valmistusmaasta huolimatta Nestlé-logo tuotteen etiketissä on takuu siitä, että ostamasi lastenruoka on turvallista, terveellistä ja hyvää. Tässä vinkkejä lasten kanssa matkaaville.

Tiistai, 3. toukokuuta, 2016

Pohjoismaissa matkaaville on tarjolla iso valikoima tuttuja lastenruokapurkkeja. Turun tehtaalla valmistettavia Bona lastenruokia myydään nimittäin Ruotsissa ja Norjassa Nestlé-tuotemerkillä.

Euroopassa, etenkin Ranskassa, Saksassa, Portugalissa, Italiassa ja Espanjassa, on tarjolla runsaasti Nestlén lastenruokia. Koska makutottumukset ja ruokakulttuurit vaihtelevat, on mahdollista, että tuotteiden maku ja koostumus ovat eri maissa hieman erilaisia. Eri maissa voi olla eroja myös ravitsemussuosituksissa. Esimerkiksi Suomessa vasta yli 1-vuotiaille suositeltu hunaja on joissakin maissa sallittua myös pienemmille.

Useimmilla mailla on Suomen tapaan myös aivan omia paikallisia tuotteita. Esimerkiksi Nestlé Bona Juureksia ja karjalanpaistia -tuote on puhtaasti meidän suomalaisten juttu.

Monissa maissa tuotteita myydään pelkällä Nestlé-brändilla. Joissain maissa käytössä on taas paikallinen tuotenimi, mutta Nestlén logo näkyy etiketissä. Esimerkiksi Ruotsissa lastenruokamme tunnistaa suoraan Nestlé-brändista, Italiassa tuotemerkki taas on nimeltään Mio.

Aasiassa Nestlén puuroja myydään Cerelac-nimellä, mutta purkkiruuat eivät ole siellä yleisiä.

Kaikki Nestlén valmistamat lastenruuat täyttävät valmistusmaasta riippumatta aina samat laatu- ja turvallisuusvaatimukset. Nestlé-logo tuotteen etiketissä on takuu siitä, että ostamasi lastenruoka on turvallista, terveellistä ja hyvää.

Miten teillä toimitaan lomalla?

Otatteko mukaan tuttuja tuotteita vai ostatteko paikallisia? Onko teidän perheessänne ulkomaisia ruokasuosikkeja aikaisemmilta matkoilta? Jaa kokemuksesi Facebook-sivuillamme muillekin!


Tutustu Nestlén lastenruokatarjontaan maittain osoitteessa http://www.nestlebaby.com/

Lue lisää

Asiaan liittyvää sisältöä
Artikkelin arviot
Etsi

Etkö löydä etsimääsi?

Kokeile uutta kysymysapuria, joka ehdottaa hakusanoja