Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Share this Brändi
X

NaturNes

Section1

NaturNes on luomutuotemerkkimme, jolla on kaikista korkein laatuleimamme – Baby’s Organic eli lastenruokalaatuista luomua.

Lastenruokamme valmistetaan luomuraaka-aineista, jotka ovat huolella valittu pienten lasten erityisiin tarpeisiin. Marjamme, vihanneksemme ja hedelmämme saavat kasvaa omassa tahdissaan kunnes ne poimitaan. Aivan kuten luonto on tarkoittanut. NaturNes tarjoaa laajan valikoiman maistuvia luomureseptejä, joiden käyttäminen antaa sinulle enemmän aikaa perheesi kanssa.

Nature Knows best.

 

Nature Knows Best

Lastenruokalaatuinen luomu valmistetaan pellolta pöytää. Keinotekoisia ainesosia ei ole käytetty raaka-aineiden viljelyssä. Raaka-aineet voivat kasvaa ja kukoistaa rauhassa ja tuotteiden valmistus tehdään huolella jotta raaka-aineiden ravintoarvot säilyvät mahdollisimman korkeina valmiiseen tuotteeseen asti. Kaikki lasipurkkimme valmistetaan Suomen Turussa, jossa käytämme vai parhaita raaka-aineista maistuvan ja ravinteikkaan lastenruoan valmistukseen.

Huolella valitut luomuraaka-aineet, hedelmät, marjat ja vihannekset ovat kypsyneet omassa tahdissaan ennen kuin ne poimittu.

Nanna Karalahti selvittää mitä lastenruokapurkissa on?

Monia äitejä mietityttää lastenruokapurkkien sisältö. Mistä raaka-aineista tuotteet valmistetaan, onko niissä säilöntä- tai väriaineita tai miten tuotteiden valmistus tapahtuu? Nanna Karalahti selvittää vastaukset näihin kysymyksiin tekemällä NaturNes-luomulastenruoan kanssa yhteistyössä 5 videota.

Turun lastenruokatehdas on nollapäästöinen tehdas

Haluamme suojella luontoa mahdollisimman paljon NaturNes lasipurkkien valmistuksessa. Nestlén Turun lastenruokatehdas on Pohjoismaiden ainoa lastenruokaa lasipurkkeihin valmistava tehdas – ja myös ylpeä 00-tehdas. Nämä kaksi nollaa merkitsevät paljon.

Not just Organic. Baby's Organic

Baby’s organic – lastenruokalaatuista luomua

Nature knows best - First family

Luonnollinen vanhemmuuden vaisto

Jokaisella lusikallisella on merkitystä

Voimme ylpeänä sanoa, että NaturNes –lasipurkkiateriat ovat erittäin laadukasta lastenruokaa, ja niiden valmistuksessa on otettu ympäristö huomioon.

Thule-kampanja

NaturNes-kampanja

Osta 5 NaturNes-tuotetta ja osallistu arvontaan! Lataa kuitti kampanjasivulla, niin voit voittaa Thule-juoksurattaat. Onnea arvontaan!

Etsi

Etkö löydä etsimääsi?

Kokeile uutta kysymysapuria, joka ehdottaa hakusanoja