Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Share this Artikkelit
X
Vauvan suojaaminen auringolta

Ihana aurinko! Vauvan suojaaminen auringolta

 

Kauniilla aurinkoisella säällä on ihanaa olla ulkona kaiket päivät. Ihon suojaaminen auringolta, riittävä nesteen juominen ja välipalat takaavat onnistuneet kesäpäivät kaikille.

Tiistai, 3. toukokuuta, 2016

Kesäkuukausien ajan nautitaan ulkoleikeistä ja aurinkoista päivistä. Pienen lapsen iho on kuitenkin erittäin herkkä auringolle. Siksi on tärkeää suojata iho huolellisesti vaatteilla ja päähineellä niin rannalla, puistoleikeissä kuin veneretkillä.

Vaikka auringon haitat tiedetään hyvin, viidesosa alle kaksivuotiaista lapsista on joskus palanut auringossa. Alle kuuden kuukauden ikäisiä lapsia ei saisi päästää lainkaan suoraan auringonvaloon.

Paras aurinkosuoja on ilmainen – pysy lasten kanssa varjossa tai sisätiloissa keskipäivällä kello 11.–15.00 välillä. Suojaavat vaatteet ja varjossa pysyminen ovat tarpeen myös meille aikuisille ja pukeutumalla itse näytät mallia myös lapsellesi. Aurinkosuojavoiteita sen sijaan ei suositella alle kaksivuotiaille lainkaan. (Lähde: Poliklinikka.fi).

Kuuman päivän kesäleikit vievät paljon energiaa. Pidä mukana aina terveellisiä välipaloja, joista pienet leikkijät saavat puhtia. Esimerkiksi valmiit Nestlé Bona hedelmä-ja marjasoseet, Nestlé smoothiet ja Jogolino välipalat säilyvät lämpimässäkin, sisältävät runsaasti hedelmää ja marjaa. Nestlé Bona hedelmä-ja marjasoseisiin ei ole lisätty lainkaan sokeria.

Kuumalla elimistö tarvitsee myös runsaasti nestettä, joten aina kannattaa pitää mukana vesipullo. Monet tuotteistamme sopivat mainiosti kesäreissulle mukaan pakattaviksi ja maistuvat kotoiselle vieraassakin maassa. Katso Tuotteet-kohdasta, mitkä sopivat parhaiten teille!

Riemukasta kesää!

Asiaan liittyvää sisältöä
Artikkelin arviot
Etsi

Etkö löydä etsimääsi?

Kokeile uutta kysymysapuria, joka ehdottaa hakusanoja