Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Share this Artikkelit
X

Jokaisella lusikallisella on merkitystä

 

Haluamme, että sinä vanhempana voit luottaa siihen, että lapsellesi tarjoama lastenruoka on turvallista. Haluamme myös tarjota sinulle mahdollisimman paljon tietoa lastenruoan valmistuksesta.

Voimme ylpeänä sanoa, että NaturNes –lasipurkkiateriat ovat erittäin laadukasta lastenruokaa, ja niiden valmistuksessa on otettu ympäristö huomioon.

Torstai, 18. heinäkuuta, 2019

Alla voit nähdä sertifikaatteja lastenruokatehtaamme ympäristöyställisyydestä

Mustikoita Suomen metsistä  

Käytämme vain luonnollisesti, ilman keinotekoisia lisäaineita ja omaan tahtiinsa kasvaneita raaka-aineita. Esimerkiksi mustikoita Suomen metsistä. Käytämme luonnollisesti vain MSC-sertifioitua kalaa kestävän kalastuksen puolesta. 

Sertifikaati

 

 

CO2-neutraali  valmistus

Lasipurkkiruokamme valmistetaan ja pakataan CO2-neutraalisti Turun tehtaallamme. Käytämme uusiutuvaa biosähköä. Kaikki jätteemme voidaan kierrättää.  

Sertifikaatti

 

 

100% kierrätettävä

Sekä lasipurkki että metallikansi voidaan kierrättää. Lasi on lisäksi yksi maailman ympäristöystävällisimmistä pakkausmateriaaleista. Lasi on turvallinen, tiivis ja 100 % kierrätettävä materiaali.

Sertifikaatti

 

 

Pyrimme ottamaan ympäristön huomioon kaikessa mitä teemme, ja toivomme, että myös sinä vanhempana autat meitä tekemään muutosta!
 

Yhteistyössä IBM Food Trustin kanssa toteutettu läpinäkyvämpi raaka-aineiden ekosysteemi ja tuotteiden valmistusprosessi - pellolta pöytään.

Lue lisää

Asiaan liittyvää sisältöä

Etkö löydä etsimääsi?

Kokeile uutta kysymysapuria, joka ehdottaa hakusanoja