Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Share this Artikkelit
X

Lasipurkit ja kannet – 100 % kierrätettäviä

 

  

Perjantai, 14. kesäkuuta, 2019

Kierrätys on meidän jokaisen vastuullamme. Suurena elintarviketuottajana meille on erityisen tärkeää, että pakkauksemme on tuotettu kestävällä, planeettaamme suojelevalla tavalla. Sen tähden voit huoletta tarjota purkitettuja lastenruokia lapsellesi – ja samalla säilyttää planeettamme myös tuleville sukupolville.

Pari sanaa kierrätyksestä – miksi lasia ja metallia?

  • 100 % kierrätettävää – voidaan käyttää yhä uudelleen
  •  Lasi on tiivistä ja säilyttää ruoan parhaalla mahdollisella tavalla

Tiesitkö, että lasi on yksi maailman parhaiten kestävistä materiaaleista? 

Lastenruokatehtaallamme käyttämämme lasi on osittain kierrätettyä, ja on 100 % kierrätettävää. Lasi on ikuista, ja sitä pystytään käyttämään yhä uudelleen. Kun kierrätät lasipurkkimme, voit olla varma, että materiaali käytetään uudestaan. Lasin hyviin puoliin kuuluu myös se, että se pitää ruoan tuoreena, koska lasi on puhdasta, tiivistä ja läpäisemätöntä. 

Entäs kansi?

Kannet ovat valmistettu kierrätettävästä metallista. Pohjoismaissa kotitalouksien metalleista uudelleen käytetään 80 %. Metalli nähdään ympäristöystävällisenä pakkausmateriaalina, joka auttaa teollisuutta vähentämään luonnonvarojen ja energian käyttöä. 

 

”Olemme ylpeitä siitä, että lastenruokien pakkauksena lasi on turvallinen ja kestävä pakkaus. Tämä johtuu siitä, että lasipakkaus suojaa lastenruokatuotteen koostumusta, laatua ja makua. Se on valmistettu luonnollisista ainesosista - hiekasta, soodasta, kalkkikivestä ja kierrätyslasista. Lasissa on ihanteellisia ominaisuuksia, toisin kuin muissa pakkauksissa; 100% lopullisesti kierrätettävä, puhdas ja turvallinen. Joka päivä tuotamme lasipakkauksia, jotka ovat hyviä sekä ruoallesi että planeetallemme. Lasi on selvästi kestävin pakkaus.”  Jim Nordmeyer, globaali kestävän kehityksen johtaja, Owens-Illinois, Inc. (lasipakkausten valmistaja)
 

Lue lisää

Asiaan liittyvää sisältöä
Etsi

Etkö löydä etsimääsi?

Kokeile uutta kysymysapuria, joka ehdottaa hakusanoja