Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Share this Artikkelit
X
Vieroitusvalmisteen valmistaminen

NAN PRO 2 – Vieroitusvalmisteen valmistaminen

 

NAN PRO 2 on maitopohjainen vieroitusvalmiste 6 kk:n iästä alkaen. Katso alta ohjeet vieroitusvalmisteen valmistamiseen.

Tiistai, 4. elokuuta, 2020

Olemme koonneet alas muistilistan, jolla varmistat vieroitusvalmisteen oikeaoppisen käytön. 

 

1. Pese kätesi huolellisesti ennen aloittamista.

2. Pullon voi pestä astianpesukoneessa tai käsin. Käsittele kaikki osat kiehuvalla vedellä vähintään kerran vuorokaudessa. Veden voi keittää mikroaaltouunissa, vedenkeittimessä tai kattilassa. Jäähdytä vesi 40-asteiseksi. VINKKI: Keitettyä vettä voi säilyttää jääkaapissa korkeintaan 24 tuntia, mutta älä koskaan säilytä valmista annosta.

3. Käytä aina pakkaukseen kuuluvaa mittalusikkaa. Muista! Tarkka määrä riippuu lapsen yksilöllisestä tarpeesta. Älä käytä kukkurallisia lusikoita äläkä paina jauhetta lusikkaan. TÄRKEÄÄ: Noudata pakkauksessa annettuja annosteluohjeita.

4. Ravista, kunnes aine on liuennut nesteeseen. 

5. Tarkasta lämpötila ranteesi sisäpuolella.

6. Pullon voi jäähdyttää kylmässä vedessä. Tärkeää! Valmista vain yksi annos kerrallaan, älä käytä jäljelle jäänyttä annosta.

 

TÄRKEÄÄ TIETOA

Rintamaito on parasta ravintoa vauvalle.

Terveellisestä ja monipuolisesta ruokavaliosta saat ravintoaineita, jotka tukevat tervettä raskautta ja jotka ovat elintärkeitä lapsesi kehittymiselle. Synnytyksen jälkeen paras tapa ruokkia vauvaa on imettää, sillä äidinmaito tarjoaa ihanteellisen ja tasapainoisen ruokavalion ja suojaa vauvaasi sairauksilta. Jos päätät olla imettämättä, niin muista, että tällaistä päätöstä voi olla vaikea peruuttaa. Äidinmaidonkorvikkeen käytöllä on aina sosiaalisia ja taloudellisia vaikutuksia, jotka tulee ottaa huomioon. Osittaisen pulloruokinnan käyttöönotto vähentää rintamaidon tarjontaa. Äidinmaidonkorvike on aina valmistettava, käytettävä ja säilytettävä kuten pakkausmerkinnöissä on ohjeistettu, jotta vältetään riskejä vauvan terveydelle. Suosittelemme, että keskustelet terveydenhoitajan tai lääkärin kanssa, kun teet päätöstä vauvasi ruokinnasta, ja saadaksesi tietoa imetykseen valmistautumisesta ja sen ylläpidosta.

Lue lisää

Asiaan liittyvää sisältöä
Etsi

Etkö löydä etsimääsi?

Kokeile uutta kysymysapuria, joka ehdottaa hakusanoja