Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Share this Tuotteet
X

NaturNes

NaturNes luomu Täysjyvälasagne

- Täysjyvää
- Alkaen 12 kuukaudesta

  Baby’s Organic eli lastenruokalaatuinen luomu on paras laatuleimamme perheen pikkuisten ruoalle. NaturNes on lastenruokalaatuista luomua pellolta pöytään asti. Luomuvaatimusten lisäksi raaka-aineet testataan 96 eri tavalla ennen kuin ne hyväksytään NaturNes-lastenruokiin. Vain 2 % maailman raaka-aineista soveltuu lastenruokien raaka-aineeksi ja vielä pienempi osuus luomulastenruoaksi.

  Me otamme lastenruokien valmistuksen vakavasti ja varmistamme että ateriamme eivät ole vain ravinteikkaita mutta myös turvallisia jokaiselle lapselle. Ei pelkästään luomua vaan lastenruokalaatuista luomua. Ateriamme koostuu parhaimmista luomu raaka-aineista, jotka ovat kestävän kehityksen periaatteiden mukaisesti viljelty. Raaka-aineet ovat tarkkaan valittu ja käsitelty tehtaallamme Suomen Turussa.

  NaturNes Täysjyvälasagne on runsaasti kasviksia sisältävä pasta, joka koostuu muun muassa tomaatista, porkkanasta ja naudanlihasta.

  Ainekset

  Tomaatti*, keitetty täysjyväpasta* (täysjyvävehnäjauho*) (18%), porkkana*, naudanliha* (10%) (alkuperä: Saksa), vesi, palsternakka*, sipuli*, vehnäjauho*, kasviöljy (rypsi)*, oregano*. suola, valkosipuli*. Saattaa sisältää kananmunaa."*Luomu

   

  Paino: 195g

  Ravintotiedot:

  Energia/EnergikJ309
  kcal74
  Proteiini/Proteing3,5
  Hiilihydraatit, joista/ Kolhydrat, varavg8,8
  sokerit/sockerarter*g2,7
  Rasva, josta/Fett, varavg2,3
  tyydyttyneet rasvahapot/ mättade fettsyrorg0,6
  kertatyydyttymättömät rasvahapot/ enkelomättade fettsyrorg1,2
  monityydyttymättömät rasvahapot/ fleromättade fettsyrorg0,4
  Ravintokuitu/Kostfiberg1,8
  Suola/Saltg0,23

  Valmistus

  Lämmitä ruoka mikroaaltouunissa lautasella tai avatussa purkissa n. 30 s (750W) tai vesihauteessa. Tarkista, ettei ruoka ole liian kuumaa. Lämmitä vain kerralla tarvittava määrä. Tarjoile ruoka aina lautaselta istuvalle lapselle. Käytä muovilusikkaa.

  Säilytys ja säilyvyys:

  Avaamattomana huoneenlämmössä, avaamisen jälkeen suljettuna jääkaapissa n. 1 vrk.

  Etkö löydä etsimääsi?

  Kokeile uutta kysymysapuria, joka ehdottaa hakusanoja