Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Seuraa tuotteen matkaa!

Vanhemmuus on täynnä iloa, mutta myös huolta ja kysymyksiä. Siksi on luonnollista tuntea epävarmuutta uutta elämänvaihetta kohtaan. Asia, josta sinun ei tulisi olla huolissasi on lastenruoka, jota syötät lapsillesi. Siksi haluammekin tarjota kuluttajille enemmän tietoa lastenruokapurkkiemme matkasta aina pellolta ruokapöytään asti – suoraan kännykkääsi.

Tämä tuote on valmistettu Suomessa, Pohjoismaiden ainoassa tehtaassa, joka valmistaa lastenruokaa lasipurkeissa. Tiesitkö, että ostamasi tuotteen valmistuksen hiilidioksidipäästöt ovat 0 ja tehtaalla ei synny kaatopaikkajätettä, vaan kaikki jäte on kierrätettävää?

 

Raaka-aineiden sadonkorjuu

Tuotteesta löytyvät luomutomaatit saapuvat toimittajallemme Conesalle Espanjan maanviljelijöiltä. Tomaattien sadonkorjuu tapahtui samana päivänä.

Blockchain-lastenruoka

Ainesosien valmistaminen

Seuraavaksi tomaatit soseutetaan. Tuoreiden tomaattien pakkaus steriileihin pakkauksiin kestää vain neljästä seitsemään tuntia.  Näin tärkeimmät ravintoaineet säilyvät hyvänä pidempään.

Saapuminen tehtaalle

Murskatut luomutomaatit kuljetetaan tehtaallemme Turkuun, Suomeen – Pohjoismaiden ainoaan tehtaaseen, joka valmistaa lastenruokaa lasipurkkeihin!

Raaka-aineiden laatutarkistus

Kaikki raaka-ainemateriaalit läpikäyvät mittavat laatutarkistukset, jotta voimme varmistaa tuotteillemme korkealaatuisimman laatuleimamme – Baby’s Organic eli lastenruokalaatuista luomua. Kun purkista löytyvät murskatut tomaatit ovat läpäisseet laatutarkistuksen, tuotteen valmistus voi alkaa.

Reseptin valmistus

Kokkaus alkakoon! Kun luomutomaatit ovat saapuneet Turun tehtaalle, ne lisätään muiden ainesosien sekaan herkullista Spaghetti Bolognese reseptiä varten. Tuote valmistetaan hiilidioksidineutraalisti, eikä sen valmistuksesta synny ollenkaan kaatopaikkajätettä – kaikki jäte kierrätetään!

Valmiin tuotteen laatutarkastus

Ennen kuin valmis tuote laitetaan matkaan, henkilökuntamme suorittaa viimeisen laatutarkistuksen varmistaakseen, että tuote on kunnossa ja turvallinen käyttää.

Valmiina matkaan

Herkullinen ja vastavalmistettu Spaghetti Bolognese on nyt valmis lähetettäväksi paikallisten ruokakauppojen hyllyille!

X

34% tomaattia. Alkuperä: Espanja

CONESA tuottaa tomaattimme Extremadurassa, Espanjassa, syrjäisellä alueella vuoristojen, metsien, järvien ja varantojen ympäröimänä. Tomaatit kypsyvät ja menestyvät Välimeren aurinkoisessa ilmastossa erityisen hyvin, mutta vaativat ainutlaatuisen viljelykonseptin, joka sopii paikalliseen maaperään.

Viljelyn kannalta oleellisin seikka on vedenkäytön hallinta: kaikki ylijäämä vesi pysyy tilalla ja palautetaan biologisesti puhdistettuna takaisin jokeen uudelleenkäytettäväksi.

X

22% porkkanaa. Alkuperä: Belgia & Espanja

Tiesitkö, että porkkanoiden sadonkorjuu ajoittuu vain talviaikaan?

Toimittajamme Ardo kylvää siemenet touko-kesäkuun välillä ja jättää porkkanat kasvamaan luonnollisesti omassa tahdissaan koko kesän, ennen kuin ne korjataan marras-joulukuussa.

X

22% porkkanaa. Alkuperä: Belgia & Espanja

Tiesitkö, että porkkanoiden sadonkorjuu ajoittuu vain talviaikaan?

Toimittajamme Ardo kylvää siemenet touko-kesäkuun välillä ja jättää porkkanat kasvamaan luonnollisesti omassa tahdissaan koko kesän, ennen kuin ne korjataan marras-joulukuussa.

X

Terveiset Suomen Turusta! Olen Sari Miettinen-Rantala ja vastaan Nestlén purkitetuista lastenruoista. Meillä Turussa on Pohjoismaiden ainoa tehdas, joka valmistaa lastenruokaa lasipurkkeihin. Valmistamme ruoan hiilineutraalisti ja olemme siitä ylpeitä. Jatkamme työtä ympäristön ja kestävän kehityksen puolesta.

X

10% naudanlihaa. Alkuperä: Saksa

Karjallamme on pääsy raikkaaseen ulkoilmaan, varjoon, harjoittelualueille ja suoraan auringonvaloon. Lisäksi nautakarjalle syötetään vain 100% luonnonmukaisesti tuotettua rehua, johon ei ole lisätty eläinperäisiä sivutuotteita.

X

18% pastaa. Alkuperä: Itävalta

Innviertler Teigwaren on keittänyt pastaa Itävallassa jo yli 80 vuotta sekoittaen taikinaan itävaltalaista durumvehnää, vehnäsuurimoita ja munia.

Kaikki tuotetut spagetit ovat luonnonmukaisia ja tuotteessa vauvan vatsalle sopivina pieninä paloina. Pastapalojen koko resepteissämme kasvaa lapsesi kehityksen mukana!

Etsi

Etkö löydä etsimääsi?

Kokeile uutta kysymysapuria, joka ehdottaa hakusanoja