Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Seuraa tuotteen matkaa!

Vanhemmuus on täynnä iloa, mutta myös huolta ja kysymyksiä. Siksi on luonnollista tuntea epävarmuutta uutta elämänvaihetta kohtaan. Asia, josta sinun ei tulisi olla huolissasi on lastenruoka, jota syötät lapsillesi. Siksi Nestlé NaturNes on toteuttanut ainutlaatuisen lohkoketjuteknologiaa hyödyntävän projektin, joka tarjoaa kuluttajille tietoa Nestlé NaturNes -lastenruokien toimitusketjuista suoraan kuluttajan matkapuhelimeen.

Tämä tuote on valmistettu Suomessa, Pohjoismaiden ainoassa tehtaassa, joka valmistaa lastenruokaa lasipurkeissa. Tiesitkö, että tehtaalla ei synny kaatopaikkajätettä, vaan kaikki jäte on kierrätettävää?

Syötä X
Löydät 10-numeroisen tuotantoerän koodin Spaghetti Bolognese purkin kannen reunasta. Alla oleva kuva osoittaa oikean kohdan.
alla olevaan kenttään, niin voit seurata tuotteen matkaa pellolta lähiruokakauppasi hyllylle.

Blockchain

X

34% tomaattia. Alkuperä: Espanja

CONESA tuottaa tomaattimme Extremadurassa, Espanjassa, syrjäisellä alueella vuoristojen, metsien, järvien ja varantojen ympäröimänä. Tomaatit kypsyvät ja menestyvät Välimeren aurinkoisessa ilmastossa erityisen hyvin, mutta vaativat ainutlaatuisen viljelykonseptin, joka sopii paikalliseen maaperään.

Viljelyn kannalta oleellisin seikka on vedenkäytön hallinta: kaikki ylijäämä vesi pysyy tilalla ja palautetaan biologisesti puhdistettuna takaisin jokeen uudelleenkäytettäväksi.

X

22% porkkanaa. Alkuperä: Belgia & Espanja

Tiesitkö, että porkkanoiden sadonkorjuu ajoittuu vain talviaikaan?

Toimittajamme Ardo kylvää siemenet touko-kesäkuun välillä ja jättää porkkanat kasvamaan luonnollisesti omassa tahdissaan koko kesän, ennen kuin ne korjataan marras-joulukuussa.

X

22% porkkanaa. Alkuperä: Belgia & Espanja

Tiesitkö, että porkkanoiden sadonkorjuu ajoittuu vain talviaikaan?

Toimittajamme Ardo kylvää siemenet touko-kesäkuun välillä ja jättää porkkanat kasvamaan luonnollisesti omassa tahdissaan koko kesän, ennen kuin ne korjataan marras-joulukuussa.

X

Terveiset Suomen Turusta! Olen Sari Miettinen-Rantala ja vastaan Nestlén purkitetuista lastenruoista. Meillä Turussa on Pohjoismaiden ainoa tehdas, joka valmistaa lastenruokaa lasipurkkeihin. Jatkamme työtä ympäristön ja kestävän kehityksen puolesta.

X

10% naudanlihaa. Alkuperä: Saksa

Karjallamme on pääsy raikkaaseen ulkoilmaan, varjoon, harjoittelualueille ja suoraan auringonvaloon. Lisäksi nautakarjalle syötetään vain 100% luonnonmukaisesti tuotettua rehua, johon ei ole lisätty eläinperäisiä sivutuotteita.

X

18% pastaa. Alkuperä: Itävalta

Innviertler Teigwaren on keittänyt pastaa Itävallassa jo yli 80 vuotta sekoittaen taikinaan itävaltalaista durumvehnää, vehnäsuurimoita ja munia.

Kaikki tuotetut spagetit ovat luonnonmukaisia ja tuotteessa vauvan vatsalle sopivina pieninä paloina. Pastapalojen koko resepteissämme kasvaa lapsesi kehityksen mukana!

Etsi

Etkö löydä etsimääsi?

Kokeile uutta kysymysapuria, joka ehdottaa hakusanoja