Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Share this Artikkelit
X

Nestlé Bonan luomulaatuinen lastenruoka – kaikille, jotka arvostavat luomua!

 

Hyvä alku elämälle on Nestlén lastenruokien perusta ja sen vuoksi meille on tärkeää että luomulastenruoassamme on korkea ravinnepitoisuus ja ne ovat täynnä vihanneksia.

Maanantai, 5. maaliskuuta, 2018

Nestlén luomulastenruoka, kuten kaikki lastenruokamme, täyttää kaikki Suomen lain asettamat tiukat laatuvaatimukset. Maailman raaka-aineista vain muutama prosentti on kyllin hyvää lastenruokiin.

Me käytämme pohjoismaisia raaka-aineita lastenruokapurkeissamme aina kun mahdollista, joiden on annettu kasvaa ja kypsyä ajan kanssa ja ovat sen ansiosta ravinteikkaampia. Kaikki lastenruokapurkkimme valmistetaan Turussa ja reseptit ovat suunniteltu jokaiseen ikäluokkaan sopivaksi. Tämä tarkoittaa että lapsen kasvaessa kasvavat myös palat purkeissa sekä maku muuttuu.

Hyvä alku elämälle on Nestlén lastenruokien perusta ja sen vuoksi meille on tärkeää että luomulastenruoassamme on korkea ravinnepitoisuus ja ne ovat täynnä vihanneksia. Lapset, joiden ruokavalio on monipuolinen alusta ja alkaen ja oppivat syömään erilaisia makuja, ovat myös todennäköisempiä jatkamaan terveellisiä ruokailutottumuksia läpi elämän.

Tämän vuoksi meillä on laaja tarjonta erilaisia makuja sekä kasvisvaihtoehto jokaisessa ikäluokassa. Nestlén luomuvälipalapussit sisältävät vain hedelmää eikä lainkaan sokeria tai mehutiivistettä.

 

Tutustu tästä luomulastenruokiimme

Lue lisää

Asiaan liittyvää sisältöä
Etsi

Etkö löydä etsimääsi?

Kokeile uutta kysymysapuria, joka ehdottaa hakusanoja