Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Tietoa Nestlén NAN-brändistä

Tietoa Nestlén NAN-brändistä

Tuotteemme ovat Nestlen edistyksellisen pikkulasten ravitsemustutkimuksen tulos. Asiantuntijaryhmällämme on vahva käsitys vauvojen muuttuvista ravitsemustarpeista aikana, jolloin he käyvät läpi uskomattoman kasvu- ja kehitysjakson.

Johtava lasten ravitsemustutkija jo yli 150 vuotta.

Tuotteemme ovat Nestlen edistyksellisen pikkulasten ravitsemustutkimuksen tulos. Asiantuntijaryhmällämme on vahva käsitys lasten muuttuvista ravitsemustarpeista aikana, jolloin he käyvät läpi uskomattoman kasvu- ja kehitysvaiheen - vastasyntyneestä taaperoikäiseen. NAN tuotemerkkimme hyödyntää Nestlen edistyksellistä tutkimusta turvaten elinikäistä terveyttä pikkulapsesta alkaen, kaikissa tilanteissa. Tuotteemme on kehitetty maailman suurinta ruoka- ja ravitsemustutkimusverkostoa hyödyntäen. Pikkulasten ravitsemustutkimuksemme keskityy yliopistoihin, sairaaloihin ja tutkimuskeskuksiin ympäri maailmaa. Lasten ravitsemuksen huippuyksikkömme sijaitsee Lausannessa, Sveitsissä. Meillä on laaja tiimi, yli 800 ihmisen asiantuntemusta 50 eri maasta voidaan hyödyntää Sveitsin tutkimuskeskuksessamme. Kokomme ja toiminta laajassa mittakaavassa antavat meille mahdollisuuden investoida huomattavasti aikaa, rahaa ja asiantuntemusta tutkimukseen. Tämä auttaa meitä saavuttamaan sitoumuksemme hyödyntää uusimmat tieteen tarjoamat innovaatiot tukemaan pikkulasten tervettä kasvua.

Sitoudumme suojelemaan lasten elinikäistä terveyttä tutkimuksen avulla

Asiantuntijaryhmämme ovat tutkineet rintamaitoa ja sen monimutkaista rakennetta jo vuosia ja halunneet hyödyntää tietämystä tuotteisiimme. Tämä tieto on auttanut meitä kehittämään tuotteita, jotka täyttävät lapsesi ravitsemustarpeet, mikäli et voi tai et halua imettää. Joka tapauksessa, imetys on aina paras vaihtoehto ainakin ensimmäisen 6 kuukauden ajan.

Johtava lasten ravitsemustutkija jo yli 150 vuotta

 
 
1867

Henri Nestlé kehitti ensimmäisen maitopohjaisen vellin pikkulapsille, Farine Lactéen, pelastaakseen ennenaikaisesti syntyneen lapsen.

 
 
1961

Ensimmäinen NAN -äidinmaidonkorvikkeemme lanseerattiin Meksikossa. Kyseessä oli nestemäinen korvike, joka oli tieteellisen tutkimuksen tulosta. Tavoitteena oli kehittää pikkulapsille tuote, joka jäljittelee rintamaitoa.

 
 
1987

Ensimmäinen osittain pilkottu äidinmaidonkorvike lanseerattiin.

 
 
1991

Lisäsimme ensimmäisinä maitohappobakteereita äidinmaidonkorvikkeisiin.

 
 
2000

Proteiiniteknologia PRO lanseerattiin.

 
 
2004

NAN -tuotteisiin lisättiin välttämättömiä rasvahappoja Omega-3 (DHA) ja Omega-6. Niitä tarvitaan pienen lapsen normaaliin kasvuun ja kehitykseen.

 
 
2013

NAN Sensilac lanseerattiin. Se sisältää GOS ja FOS -oligosakkarideja ja Lactobacillus reuteri -maitohappobakteeria.

 
 
2018

Olimme ensimmäisiä Pohjoismaissa teollisesti valmistetulla 2´-FL oligosakkaridilla , joka on rakenteeltaan identtinen rintamaidossa määrältään eniten esiintyvän oligosakkaridin kanssa.

 
 
2019

Lanseerasimme NAN Supreme 2, joka sisältää kahta teollisesti valmistettua oligosakkaridia 2`-FL ja LNnT.

Tuotehaku

Haluatko tietää lisää tuotteistamme? Kokeile tuotehakuamme.

Etsi tuotteet

Etsi

Etkö löydä etsimääsi?

Kokeile uutta kysymysapuria, joka ehdottaa hakusanoja