Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Share this Artikkelit
X

Päivitys koronaviruksesta

 

Me tiedämme, kuinka tärkeää on pitää yhteyttä läheisiin sekä muihin samassa tilanteessa oleviin vanhempiin, jotka huolehtivat lapsistaan sekä perheistään. Et ole yksin tänä vaikeana aikana – me olemme täällä kanssasi, läsnä sinulle ja lapsellesi.
Jos sinulla on kysyttävää tai haluat jakaa ajatuksiasi, ota meihin yhteyttä Facebookissa, Instagramissa tai nettisivuillamme.

Lauantai, 21. maaliskuuta, 2020

Mitä me teemme koronaviruksen leviämisen estämiseksi

Ihmiset ovat liiketoimintamme keskiössä. Teemme paljon töitä suojellaksemme työntekijöitämme, yhteistyökumppaneitamme ja yhteisöjä, joissa vaikutamme koronavirusepidemian aikana.

Olemme muun muassa:

◾Ohjeistaneet työntekijöitämme kaikkialla maailmassa olemaan tekemättä liiketoimintaamme liittyviä matkoja ulkomaille ainakin huhtikuun 15. päivään 2020 saakka. Työntekijöittemme tulee suosia muita vaihtoehtoja myös kotimaan sisäisten matkojen sijasta. Tarkistamme näitä ohjeistuksia sitä mukaa, kun tilanne kehittyy.

◾Kannustaneet toimistotyöntekijöitämme tekemään etätöitä kotoa käsin aina kun se vain on mahdollista.

◾Neuvoneet työntekijöitämme, kuinka pienentää koronaviruksen tartuntariskiä sekä töissä että kotona. Olemme myös kannustaneet työntekijöitämme pitämään huolta fyysisestä ja henkisestä terveydestään näinä haastavina aikoina.

◾Kehottaneet työntekijöitämme, joilla ilmenee koronatartuntaan viittaavia oireita, ilmoittamaan asiasta välittömästi esimiehelleen ja jäämään karanteeniin seuraaviksi kahdeksi viikoksi.

◾Ryhtyneet tehtaillamme, toimistoissamme ja jakelukeskuksissamme entistä tiukempiin turvatoimenpiteisiin.

◾Teemme yhteistyötä toimitusketjun, jakelu- ja vähittäiskauppakumppaneidemme kanssa toteuttaaksemme asianmukaisia tartuntojen torjuntatoimenpiteitä ja tyydyttääksemme tuotteidemme kysyntää.

Loppuvatko Nestlén tuotteet kaupoissa?

◾Olemme sitoutuneet varmistamaan ruokiemme ja juomiemme jatkuvan tuotannon ja toimittamisen kuluttajillemme ympäri maailmaa. Tämän tavoitteen saavuttamiseksi teemme tiivistä yhteistyötä toimitusketjujemme sekä jakelu- ja vähittäiskauppakumppaneidemme kanssa. Tällä hetkellä ei ole näkyvissä, että tuotteistamme tulisi merkittävää puutetta kauppojen hyllyllä.

 

Kysymyksiä ja vastauksia COVID-19 -koronaviruksesta:


◾ Yleisiä kysymyksiä koronaviruksesta COVID-19

Tiedämme, kuinka tärkeää sinulle on vanhempana pitää huolta lapsistasi, perheestäsi ja samalla haluaisit varmasti olla myös yhteydessä muihin sinulle tärkeisiin ihmisiin. Näinä vaikeina aikoina et ole kuitenkaan yksin, olemme täällä tukemassa sinua ja lastasi.

Jos haluat lähettää meille kysymyksiä tai ajatuksiasi, voit aina ottaa meihin yhteyttä Facebookissa, Instagramissa tai nettisivujemme kautta.

Jos olet raskaana, imetät tai sinulla on pieniä lapsia, sinulla voi olla useita kysymyksiä liittyen tämän hetkiseen tilanteeseen ja kuinka toimia eri tilanteissa. Suosittelemme, että luet lisää toimintaohjeista Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen sivuilta.

Ohjeita kansalaisille koronaviruksesta löytyy täältä.

Linkistä löytyy ohjeita myös raskaana oleville ja pienten lasten vanhemmille.

Vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin löytyy puolestaan täältä.


◾ Imetän vauvaani, voinko tartuttaa hänelle koronaviruksen? Miten voin suojata lastani tartunnalta?

Tämä asia ei ole vielä selvitetty ja uutta tietoa saadaan päivittäin. On tärkää, että noudatat viranomaisilta saatuja ohjeita. Suosituksia ja päivitetyt tiedot löytyvät Terveyden- ja hyvinvoinnin laitoksen sivuilta.


◾ Vauvani syö äidinmaidonkorviketta ja/tai lastenruokaa, voiko virus tarttua tuotteesta?

Imetys on aina ensisijainen vaihtoehto pienelle lapselle. Kysy ohjeita neuvolastasi tai lääkäriltä ennen äidinmaidonkorvikkeen aloittamista. Nestléllä noudatamme tarkkoja hygienia- ja ristikkäistartuntoja koskevia ohjeita varmistaaksemme, että kaikki tuotteemme ovat turvallisia käyttää. Tällaisena aikana olemme tietysti tarkastaneet kaikki ohjeemme ja säädöksemme uudelleen ja lisänneet mittauksia taataksemme turvallisia tuotteita sinulle ja perheellesi. Ei ole riskiä, että lapsesi saa COVID-19 tartunnan äidinmaidonkorvikkeestamme tai lastenruoastamme. On kuitenkin tärkeää, että noudatat hygieniaohjeita myös kotona. Voit lukea lisää hygieniasta kotikeittiössä Ruokaviraston sivuilta.

Tutin ja tuttipullojen huollosta löytyy ohjeita mm. Väestöliiton sivuilta.

Koronavirukseen liittyvä ajankohtainen tieto löytyy puolestaan Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen sivuilta.

 

Jos sinulla on kysyttävää tai haluat jakaa ajatuksiasi, ota meihin yhteyttä Facebookissa, Instagramissa tai nettisivuillamme.

Lue lisää

Asiaan liittyvää sisältöä
Etsi

Etkö löydä etsimääsi?

Kokeile uutta kysymysapuria, joka ehdottaa hakusanoja