Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Share this Artikkelit
X

Päivitys korona-viruksesta

 

Me tiedämme, kuinka tärkeää on pitää yhteyttä läheisiin sekä muihin samassa tilanteessa oleviin vanhempiin, jotka huolehtivat lapsistaan sekä perheistään. Et ole yksin tänä vaikeana aikana – me olemme täällä kanssasi, läsnä sinulle ja lapsellesi.
Jos sinulla on kysyttävää tai haluat jakaa ajatuksiasi, ota meihin yhteyttä Facebookissa, Instagramissa tai nettisivuillamme.

Lauantai, 21. maaliskuuta, 2020

Mitä me teemme koronaviruksen leviämisen estämiseksi

Ihmiset ovat liiketoimintamme keskiössä. Teemme paljon töitä suojellaksemme työntekijöitämme, yhteistyökumppaneitamme ja yhteisöjä, joissa vaikutamme koronavirusepidemian aikana.

Olemme muun muassa:

◾Ohjeistaneet työntekijöitämme kaikkialla maailmassa olemaan tekemättä liiketoimintaamme liittyviä matkoja ulkomaille ainakin huhtikuun 15. päivään 2020 saakka. Työntekijöittemme tulee suosia muita vaihtoehtoja myös kotimaan sisäisten matkojen sijasta. Tarkistamme näitä ohjeistuksia sitä mukaa, kun tilanne kehittyy.

◾Kannustaneet toimistotyöntekijöitämme tekemään etätöitä kotoa käsin aina kun se vain on mahdollista.

◾Neuvoneet työntekijöitämme, kuinka pienentää koronaviruksen tartuntariskiä sekä töissä että kotona. Olemme myös kannustaneet työntekijöitämme pitämään huolta fyysisestä ja henkisestä terveydestään näinä haastavina aikoina.

◾Kehottaneet työntekijöitämme, joilla ilmenee koronatartuntaan viittaavia oireita, ilmoittamaan asiasta välittömästi esimiehelleen ja jäämään karanteeniin seuraaviksi kahdeksi viikoksi.

◾Ryhtyneet tehtaillamme, toimistoissamme ja jakelukeskuksissamme entistä tiukempiin turvatoimenpiteisiin.

◾Teemme yhteistyötä toimitusketjun, jakelu- ja vähittäiskauppakumppaneidemme kanssa toteuttaaksemme asianmukaisia tartuntojen torjuntatoimenpiteitä ja tyydyttääksemme tuotteidemme kysyntää.

Loppuvatko Nestlén tuotteet kaupoissa?

◾Olemme sitoutuneet varmistamaan ruokiemme ja juomiemme jatkuvan tuotannon ja toimittamisen kuluttajillemme ympäri maailmaa. Tämän tavoitteen saavuttamiseksi teemme tiivistä yhteistyötä toimitusketjujemme sekä jakelu- ja vähittäiskauppakumppaneidemme kanssa. Tällä hetkellä ei ole näkyvissä, että tuotteistamme tulisi merkittävää puutetta kauppojen hyllyllä.

Jos sinulla on kysyttävää tai haluat jakaa ajatuksiasi, ota meihin yhteyttä Facebookissa, Instagramissa tai nettisivuillamme.

Lue lisää

Asiaan liittyvää sisältöä
Etsi

Etkö löydä etsimääsi?

Kokeile uutta kysymysapuria, joka ehdottaa hakusanoja