Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Share this Topic Page
X

Taaperollasi on vieläkin ihan erityiset tarpeet

Topis section

Opetteleeko lapsesi syömään ihan itse?

Pienen lapsen itsenäinen ruokailu on suuri seikkailu, eikä kaikki hyvä silloin välttämättä päädy masuun asti. Siksi ravitsemukseen kannattaa kiinnittää erityistä huomiota taaperoiässä.

NAN Pro 3 -vieroitusvalmiste on kehitetty vastaamaan yli 10 kk:n ikäisen lapsen ravitsemuksellisia tarpeita. 

  • Sisältää vauhdilla kasvavan lapsesi kehitysvaiheeseen juuri oikean määrän proteiinia ja tyydyttynyttä rasvaa ylikuormittamatta lapsen elimistöä
  • Rikastettu  raudalla, kalsiumilla ja D‐vitamiinilla 
  • Sisältää aktiiviset bakteerikannat Bifidobacterium lactis ja Streptococcus thermophiluksen

Lue lisää ››

Äidinmaito on imeväisen parasta ravintoa, ja imetystä tulee jatkaa niin pitkään kuin mahdollista. NAN Pro 3 on maitopohjainen vieroitusvalmiste 10 kk:n iästä alkaen, ja se muodostaa ainoastaan osan monipuolistuvasta ruokavaliosta. NAN Pro 3 ei ole tarkoitettu äidinmaidonkorvikkeeksi alle 6 kk:n ikäisille. Ole yhteydessä neuvolaan saadaksesi lisätietoja ja neuvoja.

Lapset eivät ole pieniä aikuisia

Tiesitkö, että kasvavan taaperon ravitsemustarpeet ovat erilaisia kuin isompien ihmisten? Lapset eivät ole pieniä aikuisia ja siksi ruoan kanssa tarjottavan juoman tulee vastata juuri heidän tarpeisiinsa. Kaikki taaperosi ruoka ja sen sisältämät hyvät ravintoaineet eivät lapsen ruokaillessa aina päädy masuun asti, mutta NAN Pro 3 -vieroitusvalmisteella voit varmistaa lapsesi ravitsemuksellisia tarpeita, kuten raudan, kalsiumin ja D-vitamiinin riittävää saantia.

Taaperon tarvitsemat ravintoaineet

Lapsen oikeanlainen ravitsemus ei koostu pelkästään siitä, mitä lautaselta löytyy. Tärkeitä ravintoaineita täynnä oleva juoma tukee kasvavan taaperon tarpeita. Rauta edesauttaa lapsen normaalia kognitiivista kehitystä. Kalsium tukee lapsen normaalia luuston kasvua ja kehittymistä. D-vitamiini vaikuttaa luuston sekä lapsen hampaiden normaaliin kehittymiseen, ja se myös edistää immuunijärjestelmän normaalia toimintaa lapsilla.

Kysy Tarjalta

Mietityttääkö sinua jokin asia lapsesi ravitsemuksessa? Kysy neuvoa laillistetulta ravitsemusterapeutiltamme Tarjalta, joka on myös kahden lapsen äiti.

Lue lisää ››

Etsi

Etkö löydä etsimääsi?

Kokeile uutta kysymysapuria, joka ehdottaa hakusanoja