Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Share this Topic Page
X

12 kk+: Taaperollasi on vieläkin ihan erityiset tarpeet

Topis section

NAN PRO 3

Onko lapsesi alkanut syödä itse?

Pienet lapset tarvitsevat jopa viisi kertaa enemmän ravintoaineita suhteessa painoonsa kuin aikuiset! Siksi on tärkeää, että lapsen ruokavalio sisältää ravintoaineita, jotka ovat välttämättömiä.

Mikä on taaperolle sopiva maitojuoma?

NAN PRO 3 on maitojuoma, joka on suunniteltu pienille lapsille 12 kk iästä alkaen. NAN PRO 3 -maitojuomaa voidaan tarjota kiinteän ruoan ohella ennen lehmänmaitoon siirtymistä.

NAN PRO 3 on kehitetty 60 vuoden rintamaidon tutkimuksen tuloksena. NAN PRO 3 sisältää 2´-FL (2´-fukosyllaktoosia).

2’FL (2′-fukosyllaktoosi) on synteettisesti valmistettu oligosakkaridi, joka on rakenteeltaan identtinen rintamaidossa runsaimmin esiintyvän oligosakkaridin kanssa.

Tiesitkö, että proteiinin saannin tulisi vastata taaperosi tarpeita?

Tutkimukset osoittavat, että ensimmäisen ikävuoden jälkeen proteiini on yksi tärkeimmistä ravintoaineista taaperollesi: tällä hetkellä useimmat pienistä lapsista saavat liikaa proteiinia, ja runsasta proteiinin saantia tulisikin rajoittaa.

NAN PRO 3 on erityisesti kehitetty pienten lasten ravitsemustarpeisiin, ja se on valmistettu meidän erityisellä proteiiniteknologiallamme, jonka ansiosta lapsesi saa oikeanlaatuisia proteiineja.

Tiesitkö, että taapero tarvitsee kolme kertaa enemmän rautaa painokiloa kohden kuin aikuinen?

NAN PRO 3 on hyvä raudanlähde, ja tukee siten lasten normaalia kognitiivista kehitystä. Kaksi lasia NAN PRO 3 -maitojuomaa (1 lasi = 233 ml) kattavat 75% lapsen päivittäisestä raudan tarpeesta. Päivittäinen raudan tarve on 1-5-vuotiailla lapsilla on 8 mg.

Muut tärkeät ravintoaineet lapsesi ruokavaliossa

NAN PRO 3 sisältää myös D-vitamiinia ja kalsiumia, jotka ovat välttämättömiä luuston kasvulle ja kehitykselle. D-vitamiini tukee myös immuunipuolustuksen normaalia toimintaa.

Välttämättömiä rasvahappoja omega-3 (ALA) ja omega-6 (LA) tarvitaan lasten normaaliin kasvuun ja kehitykseen. NAN PRO 3 sisältää pitkäketjuisia tyydyttymättömiä rasvahappoja omega-3 (ALA) ja omega-6 (LA) tukemaan normaalia kasvua ja kehitystä*.

NAN PRO 3 -maitojuoma on myös hyvä omega-3 rasvahappojen lähde, ja sisältää vain vähän tyydyttynyttä rasvaa.

*Hyödyllinen vaikutus saavutetaan, kun päivittäinen saanti on 2 g α- linoleenihappoa (ALA) ja 10 g linolihappoa (LA).

Sisältää maitohappobakteereja

NAN PRO 3 -jauhe sisältää Lactobacillus reuteri-maitohappobakteeria.

Lue Lisää NAN PRO 3 jahueLue Lisää NAN PRO 3

Äidinmaito on imeväisen parasta ravintoa, ja imetystä tulee jatkaa niin pitkään kuin mahdollista. NAN Pro 3 on maitopohjainen vieroitusvalmiste 10 kk:n iästä alkaen, ja se muodostaa ainoastaan osan monipuolistuvasta ruokavaliosta. NAN Pro 3 ei ole tarkoitettu äidinmaidonkorvikkeeksi alle 6 kk:n ikäisille. Ole yhteydessä neuvolaan saadaksesi lisätietoja ja neuvoja.

Lapset eivät ole pieniä aikuisia

Tiesitkö, että kasvavan taaperon ravitsemustarpeet ovat erilaisia kuin isompien ihmisten? Lapset eivät ole pieniä aikuisia ja siksi ruoan kanssa tarjottavan juoman tulee vastata juuri heidän tarpeisiinsa. Kaikki taaperosi ruoka ja sen sisältämät hyvät ravintoaineet eivät lapsen ruokaillessa aina päädy masuun asti, mutta NAN Pro 3 -vieroitusvalmisteella voit varmistaa lapsesi ravitsemuksellisia tarpeita, kuten raudan, kalsiumin ja D-vitamiinin riittävää saantia.

Taaperon tarvitsemat ravintoaineet

Lapsen oikeanlainen ravitsemus ei koostu pelkästään siitä, mitä lautaselta löytyy. Tärkeitä ravintoaineita täynnä oleva juoma tukee kasvavan taaperon tarpeita. Rauta edesauttaa lapsen normaalia kognitiivista kehitystä. Kalsium tukee lapsen normaalia luuston kasvua ja kehittymistä. D-vitamiini vaikuttaa luuston sekä lapsen hampaiden normaaliin kehittymiseen, ja se myös edistää immuunijärjestelmän normaalia toimintaa lapsilla.

Kysy Tarjalta

Mietityttääkö sinua jokin asia lapsesi ravitsemuksessa? Kysy neuvoa laillistetulta ravitsemusterapeutiltamme Tarjalta, joka on myös kahden lapsen äiti.

Lue lisää ››

Etsi

Etkö löydä etsimääsi?

Kokeile uutta kysymysapuria, joka ehdottaa hakusanoja