Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Share this Tuotteet
X

Nestlé Bona

Luomu kauravälipala Apple Cinnamon

Alkaen 12 kuukaudesta

Ei lisättyä sokeria

Luomu

100% kierrätettävä pakkaus

  Nestlé NaturNes Luomu Apple cinnamon kauravälipala on maistuva vaihtoehto niin aamu- tai välipalaksi joko kotiin tai matkalle mukaan. Tämä herkullinen luomutuote sisältää 40% luomuomenaa, luomuviljaa sekä luomutäysjyvää ja on maustettu ripauksella ceyloninkanelia. Aterian koko on 125 g ja se sopii yli 12 kk ikäiselle. Pienestä koostaan huolimatta tuote täyttää isommankin välipalan tarpeen. Ei lisättyä sokeria. Lasipurkki on 100% kierrätettävä.

  Lastenruokamme valmistetaan luomuraaka-aineista, jotka ovat huolella valittu pienten lasten erityisiin tarpeisiin. Marjamme, vihanneksemme ja hedelmämme saavat kasvaa omassa tahdissaan kunnes ne poimitaan. Aivan kuten luonto on tarkoittanut. NaturNes tarjoaa laajan valikoiman maistuvia luomureseptejä, joiden käyttäminen antaa sinulle enemmän aikaa perheesi kanssa.

  Ainekset

  Vesi, omenasose* (25%), omenanpalat* (15%), kaurahiutale* (7,6%), täysjyväspelttivehnä* (4,6%), tapiokatärkkelys*, sitruunamehutiiviste*, ceyloninkaneli*. *Luomu. 

  Ravintotiedot:

  Per 100 g
  Energia73 kcal
  307 kJ
  Rasva0,7 g
  - josta tyydyttyneet rasvat0,1 g
  Hiilihydraatit14 g
  - joista sokerit*5 g
  Ravintokuitu2 g
  Proteiini1,7 g
  Suola0,01 g

  Valmistus:

  Tuote on valmis tarjottavaksi. Voit myös lämmittää tuotteen: Valmistus (yksi annos): Poista kansi. Lämmitä haluttu määrä vesihauteessa, kattilassa tai lautasella mikroaaltouunissa. Sekoita ja tarkista ettei tuote ole liian kuumaa. Tarjoa tuote aina lautaselta.

  Säilytys ja säilyvyys:

  Säilytys huoneenlämmössä. Avaamisen jälkeen suljettuna jääkaapissa noin yhden päivän.

  Lajittele purkki lasinkeräykseen ja kansi metallijätteeseen.

  Etsi

  Etkö löydä etsimääsi?

  Kokeile uutta kysymysapuria, joka ehdottaa hakusanoja