Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Share this Tuotteet
X

NAN PRO 2 & 3

NAN PRO 3, 800g

Alkaen 12 kuukaudesta

Ainutlaatuinen ikänmukaista tarvetta vastaava proteiinikoostumus

2’FL (2′-O-fukosyllaktoosi)

  UUSI PAKKAUS, SAMA RESEPTI

  NAN PRO 3 - tuotteen pakkausdesign muuttuu viikolla 43. 2021, mutta resepti pysyy samana.

  Mikä on taaperolle sopiva maitojuoma?

  NAN PRO 3 maitojuoma on suunniteltu pienille lapsille 12 kk iästä alkaen käytettäväksi kiinteän ruoan ohella. NAN PRO 3 sisältää tarpeellisia ja välttämättömiä ravintoaineita, joita lapsesi tarvitsee tässä ikävaiheessa  kasvuun.NAN PRO 3 on kehitetty 60 vuoden rintamaidon tutkimuksen tuloksena. NAN PRO 3 sisältää 2´-FL (2´-O-fukosyllaktoosia), synteettisesti valmistettua oligosakkaridia, joka on rakenteellisesti samanlainen kuin rintamaidossa määrältään eniten esiintyvä oligosakkaridi.

  Tiesitkö, että proteiinin saanti tulisi olla sopivaa taaperosi tarpeisiin?

  Tutkimusnäyttö osoittaa, että myös ensimmäisen ikävuoden jälkeen proteiinit ovat yksi tärkeimmistä ravintoaineista taaperollesi: tällä hetkellä useimmat pienistä lapsista saavat liikaa proteiinia ja runsasta proteiinin saantia tulisikin rajoittaa. NAN PRO 3 on erityisesti kehitetty pienten lasten ravitsemustarpeisiin ja se on valmistettu meidän erityisellä proteiiniteknologialla, jonka myötä proteiinin laatu ja määrä vastaavat iänmukaista tarvetta. 

  Tiesitkö, että taapero tarvitsee kolme kertaa enemmän rautaa painokiloa kohden kuin aikuinen? NAN PRO 3 on hyvä raudanlähde ja tukee siten lasten normaalia kognitiivista kehitystä. NAN PRO 3 sisältää myös D-vitamiinia ja kalsiumia, jotka ovat välttämättömiä luuston kasvulle ja kehitykselle. D-vitamiini tukee myös immuunipuolustuksen normaalia toimintaa.

  NAN PRO 3 –jauhe sisältää Lactobacillus Reuteri –maitohappobakteeria.

  Välttämättömiä rasvahappoja omega-3 (ALA) ja omega-6 (LA) tarvitaan lasten normaaliin kasvuun ja kehitykseen. NAN PRO 3 sisältää pitkäketjuisia tyydyttymättömiä rasvahappoja omega-3 (ALA) ja omega-6 (LA) tukemaan normaalia kasvua ja kehitystä* ja turvaamaan, että lapset saavat näitä välttämättömiä ravintoaineita.*Hyödyllinen vaikutus saavutetaan, kun päivittäinen saanti on 2 g α- linoleenihappoa (ALA) ja 10 g linolihappoa (LA).

  Hyvä omega-3 rasvahappojen lähde ja sisältää vain vähän tyydyttynyttä rasvaa.

  Sisältää ainoastaan luontaisesti sokereita, jotka ovat peräisin maitopohjaisista ainesosista.

  Ei palmuöljyä.

  Huomioi, että tuotteen ravintosisältö saattaa muuttua, lue aina pakkausseloste ennen ruoan tarjoamista lapselle.

  Tuote sopii halal-ruokavalioon.

  Ainekset

  Täysmaito, rasvaton maito, laktoosi (maito), kasviöljyt (auringonkukka, rapsi), herapermeaatti (maito), emulgointiaine (soijalesitiini), kivennäisaineet (kalsium, rauta, sinkki, jodi), vitamiinit (A, D, C, riboflaviini, B12), 2´-O-fukosyllaktoosi, L.reuteri*, hapettumisenestoaine (kaliumfosfaatti).
  *Lactobacillus reuteri (DSM 17938) BioGaia AB:n lisenssillä.

  Ravintotiedot:

  Per 100 gPer 100 ml valmista NAN PRO 3 -seosta
  Energiakcal2023280
  kJ48367
  Rasva, jostag21,53,0
  tyydyttyneetg4,50,6
  Hiilihydraatit, jostag659.0
  - sokeritg659,0
  Ravintokuitug0,20,03
  2'O-fukosyllaktos/-fukosyllaktoosi/2'-fukosyllaktoseg0,20,03
  Proteiinig7,31,0
  Suolag0,30,04
  A-vitamiini (RE)µg45062,4
  D-vitamiiniµg8,01,1
  C-vitamiinimg9513
  Riboflaviini (B2)mg1,50,2
  B12-vitamiiniµg2,50,4
  Kalsiummg890123
  Rautamg9,51,3
  Sinkkimg5,90,8
  Jodiµg13018
  Muut
  -linolihappo (LA)mg4000555
  -alfa-linoleenihappo (ALA)mg60083
  - laktoosig659,0
  JNPB062
  Annosmitta: 4,6g. 233ml = 32,3g + 210ml vettä
  Nestlé NAN preparation instructions

  Valmistus:

  1. Pese kätesi ennen valmistusta.
  2. Puhdista huolellisesti pullo, tutti ja kansi. Keitä niitä 5 min. ajan ja säilytä suojattuina seuraavaan syöttökertaan saakka.
  3. Keitä vettä n. 5 min. ja anna jäähtyä noin 40 °C:een.
  4. Katso veden määrä annostelutaulukosta lapsen iän kohdalta ja kaada oikea määrä jäähtynyttä vettä pulloon. Käytä vain pakkauksen mittalusikkaa, joka tulee pestä huolellisesti ennen käyttöä. Lisää oikea määrä tasaisia mittalusikallisia jauhetta.
  5. Sulje pakkaus huolellisesti käytön jälkeen, ja säilytä se kuivassa ja viileässä.
  6. Sulje pullo ja ravista kunnolla, kunnes kaikki jauhe on liuennut.
  Annostelutaulukko   
  Määrä per ateria  
  Lapsen ikäKeitettyä jäähdytettyä vettä, ml                      Tasaisia mittalusikallisia jauhetta*Aterioiden määrä per vuorokausi**
   12 kk alkaen21072

  * Käytä vain pakkauksessa olevaa mittalusikkaa. Liian suuri jauhemäärä saattaa aiheuttaa kuivumista, kun taas liian pienestä jauhemäärästä lapsi voi saada liian vähän energiaa ja ravintoaineita. Älä muuta vesi/jauhesuhdetta keskustelematta ensin lääkärin kanssa.

  Säilytys ja säilyvyys:

  Parasta ennen ajankohdan loppuun: Katso pohjaa. Avattu pakkaus on käytettävä 3 viikon kuluessa. Tuote on pakattu suojakaasuun laadun ja maun säilyttämiseksi. 

  Kierrätys:

  Pakkaus lajitellaan metallina, kansi sekä mittalusikka muovina.

  TÄRKEÄÄ!


  Keittämätön vesi, keittämättömät pullot, virheellinen valmistus, varastointi, käsittely ja syöttäminen voivat aiheuttaa terveysriskejä lapsellesi.

  Äidinmaito on imeväisen parasta ravintoa, ja imetystä tulee jatkaa niin pitkään kuin mahdollista. Ole yhteydessä neuvolaan ennen vieroitusvalmisteen käyttöä.

  Noudata ohjeita huolellisesti. Virheellinen varastointi, valmistus ja syöttäminen voivat vaarantaa lapsesi terveyden. Pidä lasta aina sylissä syöttäessäsi ja tarkkaile, ettei valmistetta joudu lapsen hengitysteihin.
   

  Etsi

  Etkö löydä etsimääsi?

  Kokeile uutta kysymysapuria, joka ehdottaa hakusanoja