Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Share this Tuotteet
X

NAN PRO 2 & 3

Nestlé NAN PRO 3, jauhemainen pikkulasten maitojuoma, 800g, alkaen 12 kk

Alkaen 12 kuukaudesta

Ainutlaatuinen iänmukaista tarvetta vastaava proteiinikoostumus

2’-FL (2'-O-fukosyllaktoosi)

Sisältää Lactobacillus Reuteri -maitohappobakteeria, rautaa, D-vitamiinia & kalsiumia

  Nestlé NAN PRO 3 on jauhemainen pikkulasten maitojuoma, joka sopii lapsille 12 kuukauden iästä alkaen käytettäväksi kiinteän ruoan ohella. NAN PRO 3 -maitojuoma sisältää tarpeellisia ja välttämättömiä ravintoaineita, joita lapsesi tarvitsee tässä ikävaiheessa kasvuun.

  NAN PRO 3 on erityisesti pienten lasten ravitsemustarpeisiin kehitetty maitojuoma. NAN PRO 3 sisältää synteettisesti valmistettua 2'-FL -oligosakkaridia (2'-O-fukosyllaktoosi), joka on rakenteellisesti samanlainen kuin rintamaidossa määrältään eniten esiintyvä oligosakkaridi. NAN PRO 3 -jauhe sisältää Lactobacillus Reuteri –maitohappobakteeria, sekä pitkäketjuisia tyydyttymättömiä rasvahappoja omega-3 (ALA) ja omega-6 (LA) tukemaan normaalia kasvua ja kehitystä*.

  Tiesitkö, että proteiinin saanti tulisi olla sopivaa taaperosi tarpeisiin? Tutkimusnäyttö osoittaa, että myös ensimmäisen ikävuoden jälkeen proteiinit ovat yksi tärkeimmistä ravintoaineista taaperollesi: tällä hetkellä useimmat pienistä lapsista saavat liikaa proteiinia, ja runsasta proteiinin saantia tulisikin rajoittaa. NAN PRO 3 -maitojuoma on erityisesti kehitetty pienten lasten ravitsemustarpeisiin, ja se on valmistettu erityisellä proteiiniteknologiallamme, joka antaa lapsellesi juuri oikean ikään sopivan proteiinin laadun. 

  Tiesitkö, että taapero tarvitsee kolme kertaa enemmän rautaa painokiloa kohden kuin aikuinen? NAN PRO 3 on hyvä raudanlähde, ja tukee siten lasten normaalia kognitiivista kehitystä. NAN PRO 3 -maitojuomaa on täydennetty myös D-vitamiinilla ja kalsiumilla, jotka ovat välttämättömiä luuston kasvulle ja kehitykselle. D-vitamiini tukee myös immuunipuolustuksen normaalia toimintaa.

  NAN PRO 3 sisältää ainoastaan luontaisesti sokereita, jotka ovat peräisin maitopohjaisista ainesosista. Tuote ei sisällä palmuöljyä, ja se sopii halal-ruokavalioon, mutta ei ole halal-sertifioitu. 

  Tärkeää
  Äidinmaito on imeväisen parasta ravintoa, ja imetystä tulee jatkaa niin pitkään kuin mahdollista. NAN PRO 3 on pikkulasten maitojuoma 12 kk:n iästä alkaen osana monipuolista ruokavaliota. NAN PRO 3 ei ole äidinmaidonkorvike. Ole yhteydessä neuvolaan saadaksesi sieltä neuvoja. Huomioi, että tuotteen ravintosisältö saattaa muuttua, lue aina pakkausseloste ennen ruoan tarjoamista lapselle. 

  *Hyödyllinen vaikutus saavutetaan, kun päivittäinen saanti on 2 g α- linoleenihappoa (ALA) ja 10 g linolihappoa (LA). 

  Ainekset

  Täysmaito, rasvaton maito, laktoosi (maito), kasviöljyt (auringonkukka, rapsi), herapermeaatti (maito), emulgointiaine (soijalesitiini), kivennäisaineet (kalsium, rauta, sinkki, jodi), vitamiinit (A, D, C, riboflaviini, B12), 2´-O-fukosyllaktoosi, L.reuteri*, hapettumisenestoaine (kaliumfosfaatti). Ilman palmuöljyä. Tuote sopii halal-ruokavalioon, mutta se ei ole halal-sertifoitu.
  *Lactobacillus reuteri (DSM 17938) BioGaia AB:n lisenssillä.

  Ravintotiedot:

  Per 100 gPer 100 ml valmista NAN PRO 3 -seosta
  Energiakcal2023280
  kJ48367
  Rasva, jostag21,53,0
  tyydyttyneetg4,50,6
  Hiilihydraatit, jostag659.0
  - sokeritg659,0
  Ravintokuitug0,20,03
  2'O-fukosyllaktoosig0,20,03
  Proteiinig7,31,0
  Suolag0,30,04
  A-vitamiini (RE)µg45062,4
  D-vitamiiniµg8,01,1
  C-vitamiinimg9513
  Riboflaviini (B2)mg1,50,2
  B12-vitamiiniµg2,50,4
  Kalsiummg890123
  Rautamg9,51,3
  Sinkkimg5,90,8
  Jodiµg13018
  Muut
  -linolihappo (LA)mg4000555
  -alfa-linoleenihappo (ALA)mg60083
  - laktoosig659,0
  JNPB062
  Annosmitta: 4,6g. 233ml = 32,3g + 210ml vettä
  Nestlé NAN preparation instructions

  Valmistus:

  1. Pese kätesi ennen valmistusta.
  2. Puhdista huolellisesti pullo, tutti ja kansi. Keitä niitä 5 min. ajan ja säilytä suojattuina seuraavaan syöttökertaan saakka.
  3. Keitä vettä muutaman minuutin ajan ja anna jäähtyä noin 40 °C:een.
  4. Katso veden määrä annostelutaulukosta lapsen iän kohdalta ja kaada oikea määrä jäähtynyttä vettä pulloon. Käytä vain pakkauksen mittalusikkaa, joka tulee pestä huolellisesti ennen käyttöä. Lisää oikea määrä tasaisia mittalusikallisia jauhetta.
  5. Sulje pakkaus huolellisesti käytön jälkeen, ja säilytä se kuivassa ja viileässä.
  6. Sulje pullo ja ravista kunnolla, kunnes kaikki jauhe on liuennut.
  Annostelutaulukko   
  Määrä per ateria  
  Lapsen ikäKeitettyä jäähdytettyä vettä, ml                      Tasaisia mittalusikallisia jauhetta*Aterioiden määrä per vuorokausi**
   12 kk alkaen21072

  * Käytä vain pakkauksessa olevaa mittalusikkaa. Liian suuri jauhemäärä saattaa aiheuttaa kuivumista, kun taas liian pienestä jauhemäärästä lapsi voi saada liian vähän energiaa ja ravintoaineita. Älä muuta vesi/jauhesuhdetta keskustelematta ensin lääkärin kanssa.

  Säilytys ja säilyvyys:

  Parasta ennen ajankohdan loppuun: Katso pohjaa. Avattu pakkaus on käytettävä 3 viikon kuluessa. Tuote on pakattu suojakaasuun laadun ja maun säilyttämiseksi. 

  Kierrätys:

  Pakkaus lajitellaan metallina, kansi sekä mittalusikka muovina.

  TÄRKEÄÄ!


  Keittämätön vesi, keittämättömät pullot, virheellinen valmistus, varastointi, käsittely ja syöttäminen voivat aiheuttaa terveysriskejä lapsellesi.

  Äidinmaito on imeväisen parasta ravintoa, ja imetystä tulee jatkaa niin pitkään kuin mahdollista. Ole yhteydessä neuvolaan ennen vieroitusvalmisteen käyttöä.

  Noudata ohjeita huolellisesti. Virheellinen varastointi, valmistus ja syöttäminen voivat vaarantaa lapsesi terveyden. Pidä lasta aina sylissä syöttäessäsi ja tarkkaile, ettei valmistetta joudu lapsen hengitysteihin.
   

  Etsi

  Etkö löydä etsimääsi?

  Kokeile uutta kysymysapuria, joka ehdottaa hakusanoja