Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Share this Tuotteet
X

NAN PRO 2 & 3

Nestlé NAN PRO 3, käyttövalmis pikkulasten maitojuoma, 500ml, alkaen 12 kk

Alkaen 12 kuukaudesta

Ainutlaatuinen iänmukaista tarvetta vastaava proteiinikoostumus

2'-FL (2'-O-fukosyllaktoosi)

Sisältää rautaa, D-vitamiinia & kalsiumia

  Nestlé NAN PRO 3 on käyttövalmis pikkulasten maitojuoma, joka sopii lapsille 12 kuukauden iästä alkaen käytettäväksi kiinteän ruoan ohella. NAN PRO 3 -maitojuoma sisältää tarpeellisia ja välttämättömiä ravintoaineita, joita lapsesi tarvitsee tässä ikävaiheessa kasvuun.

  NAN PRO 3 on erityisesti pienten lasten ravitsemustarpeisiin kehitetty maitojuoma. NAN PRO 3 sisältää synteettisesti valmistettua 2'-FL -oligosakkaridia (2'-O-fukosyllaktoosi), joka on rakenteellisesti samanlainen kuin rintamaidossa määrältään eniten esiintyvä oligosakkaridi. NAN PRO 3 sisältää pitkäketjuisia, tyydyttymättömiä rasvahappoja omega-3 (ALA) ja omega-6 (LA) tukemaan normaalia kasvua ja kehitystä*.

  Tiesitkö, että proteiinin saanti tulisi olla sopivaa taaperosi tarpeisiin? Tutkimusnäyttö osoittaa, että myös ensimmäisen ikävuoden jälkeen proteiinit ovat yksi tärkeimmistä ravintoaineista taaperollesi: tällä hetkellä useimmat pienistä lapsista saavat liikaa proteiinia, ja runsasta proteiinin saantia tulisikin rajoittaa. NAN PRO 3 -maitojuoma on erityisesti kehitetty pienten lasten ravitsemustarpeisiin, ja se on valmistettu erityisellä proteiiniteknologiallamme, joka antaa lapsellesi juuri oikean ikään sopivan proteiinin laadun. 

  Tiesitkö, että taapero tarvitsee kolme kertaa enemmän rautaa painokiloa kohden kuin aikuinen? NAN PRO 3 on hyvä raudanlähde, ja tukee siten lasten normaalia kognitiivista kehitystä. NAN PRO 3 -maitojuomaa on täydennetty myös D-vitamiinilla ja kalsiumilla, jotka ovat välttämättömiä luuston kasvulle ja kehitykselle. D-vitamiini tukee myös immuunipuolustuksen normaalia toimintaa.

  NAN PRO 3 sisältää ainoastaan luontaisesti sokereita, jotka ovat peräisin maitopohjaisista ainesosista. Tuote ei sisällä palmuöljyä, ja se sopii halal-ruokavalioon, mutta ei ole halal-sertifioitu. 

  Tärkeää
  Äidinmaito on imeväisen parasta ravintoa, ja imetystä tulee jatkaa niin pitkään kuin mahdollista. NAN PRO 3 on pikkulasten maitojuoma 12 kk:n iästä alkaen osana monipuolista ruokavaliota. NAN PRO 3 ei ole äidinmaidonkorvike. Ole yhteydessä neuvolaan saadaksesi sieltä neuvoja. Huomioi, että tuotteen ravintosisältö saattaa muuttua, lue aina pakkausseloste ennen ruoan tarjoamista lapselle. 

  *Hyödyllinen vaikutus saavutetaan, kun päivittäinen saanti on 2 g α- linoleenihappoa (ALA) ja 10 g linolihappoa (LA). 

  Ainekset

  Vesi, rasvaton maito, laktoosi (maito), kasviöljyt (auringonkukka, kookos, rapsi), vähäsuolainen herajauhe (maito), herapermeaatti (maito), kalaöljy, emulgointiaine (soijalesitiini), aminohapot (L-fenyylialaniini, L-isoleusiini, L-leusiini, L-tryptofaani, L-histidiini, L-treoniini, L-valiini), kivennäisaineet (natrium, kalium, kalsium, rauta, magnesium, sinkki, jodi, kupari, mangaani, seleeni), vitamiinit (A, D, E, K, C, tiamiini, niasiini, B6, foolihappo, B12, biotiini, pantoteenihappo), hapettumisenestoaineet (natriumfosfaatti, kaliumfosfaatti), happamuudensäätöaine (sitruunahappo) 2′-O-fukosyllaktoosi.

  Ravintotiedot:

  Per 100 ml valmista NAN PRO 3 -seosta
  EnergiakJ281
  kcal67
  Rasva, jostag3,1
  - tyydyttyneetg0,8
  Hiilihydraatit, joistag8,7
  -sokeritg8,7
  Ravintokuitu, jostag0,03
  2'-O-fukosyllaktoosi (2'-FL)g0,03
  Proteiinig1,1
  Suolag0,08
  A-vitamiini (RE) µg60,4
  D-vitamiiniµg1,7
  E-vitamiini (TE)mg1,3
  K-vitamiiniµg5,1
  C-vitamiinimg10
  Tiamiinimg0,073
  Riboflaviinimg0,17
  Niasiinimg0,51
  B6-vitamiinimg 0,045
  Foolihappoµg11,8
  B12-vitamiiniµg 0,20
  Biotiiniµg1,6
  Pantoteenihappomg0,43
  Kaliummg96,1
  Kalsiummg64,8
  Fosforimg40,3
  Magnesiummg4,25
  Rautamg0,93
  Sinkkimg0,50
  Kuparimg0,057
  Mangaaniµg19
  Seleeniµg3,6
  Jodiµg13,5
  Linolihappo (LA)mg492
  Alfa-linoleenihappo (ALA)mg43
  Dokosaheksaeenihappo (DHA) mg19,5
  Laktoosig8,7
  JNSPL002

  Käyttöohje:

  Ravista pakkausta ennen käyttöä.
  Kaada kerralla tarvittava määrä NAN PRO 3:ta puhtaaseen tuttipulloon/mukiin.
  NAN PRO 3 maistuu hyvältä niin lämpimänä kuin kylmänä.
  Maista aina valmistetta itse ennen lapsen syöttämistä. Syötä heti.
  Jäljelle jäänyttä valmistetta ei saa käyttää myöhemmin eikä lämmittää uudelleen.
  Älä laita pakkausta mikroaaltouuniin.
  Suosittelemme yhtä tai kahta annosta (240ml) päivässä 12 kuukaudesta alkaen, luontaisena osana monipuolista ruokavaliota.

  Säilytys ja säilyvyys:

  Parasta ennen ajankohdan loppuun: Avaamattomana huoneenlämmössä, katso päiväysmerkintää pakkauksen päällä.
  Avattuna jääkaapissa suljettuna enintään 48 tuntia.

  Pakattu suojakaasuun.

  TÄRKEÄÄ! Noudata ohjeita huolellisesti. Virheellinen varastointi, valmistus ja syöttäminen voivat vaarantaa lapsesi terveyden. Pidä lasta aina sylissä syöttäessäsi ja tarkkaile, ettei valmistetta joudu lapsen hengitysteihin.

  Etsi

  Etkö löydä etsimääsi?

  Kokeile uutta kysymysapuria, joka ehdottaa hakusanoja