Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Share this Tuotteet
X

NAN PRO 2 & 3

NAN PRO 3, käyttövalmis, 500ml

Alkaen 12 kuukaudesta

Uniikki ikä-optimoitu proteiiniteknologia

2'FL (2'-O-fukosyllaktoosi)

  UUSI PAKKAUS, SAMA RESEPTI

  NAN PRO 3, käyttövalmis  -tuotteen pakkausdesign muuttuu viikolla 47. 2021, mutta resepti pysyy samana.

  NAN PRO 3 käyttövalmis 500 ml

   

  Mikä on taaperolle sopiva maitojuoma?

  NAN PRO 3 maitojuoma on suunniteltu pienille lapsille 12 kk iästä alkaen käytettäväksi kiinteän ruoan ohella. NAN PRO 3 sisältää tarpeellisia ja välttämättömiä ravintoaineita, joita lapsesi tarvitsee tässä ikävaiheessa  kasvuun.NAN PRO 3 on kehitetty 60 vuoden rintamaidon tutkimuksen tuloksena. NAN PRO 3 sisältää 2´-FL (2´-O-fukosyllaktoosia), synteettisesti valmistettua oligosakkaridia, joka on rakenteellisesti samanlainen kuin rintamaidossa määrältään eniten esiintyvä oligosakkaridi.

  Tiesitkö, että proteiinin saanti tulisi olla sopivaa taaperosi tarpeisiin?

  Tutkimusnäyttö osoittaa, että myös ensimmäisen ikävuoden jälkeen proteiinit ovat yksi tärkeimmistä ravintoaineista taaperollesi: tällä hetkellä useimmat pienistä lapsista saavat liikaa proteiinia ja runsasta proteiinin saantia tulisikin rajoittaa. NAN PRO 3 on erityisesti kehitetty pienten lasten ravitsemustarpeisiin ja se on valmistettu meidän erityisellä proteiiniteknologialla, joka antaa lapsellesi juuri oikean ikään sopivan proteiinin laadun.NAN PRO 3 sisältää myös D-vitamiinia ja kalsiumia, jotka ovat välttämättömiä luuston kasvulle ja kehitykselle. D-vitamiini tukee myös immuunipuolustuksen normaalia toimintaa.

  Välttämättömiä rasvahappoja omega-3 (ALA) ja omega-6 (LA) tarvitaan lasten normaaliin kasvuun ja kehitykseen. NAN PRO 3 sisältää pitkäketjuisia tyydyttymättömiä rasvahappoja omega-3 (ALA) ja omega-6 (LA) tukemaan normaalia kasvua ja kehitystä* ja turvaamaan, että lapset saavat näitä välttämättömiä ravintoaineita.*Hyödyllinen vaikutus saavutetaan, kun päivittäinen saanti on 2 g α- linoleenihappoa (ALA) ja 10 g linolihappoa (LA).Sisältää ainoastaan luontaisesti sokereita, jotka ovat peräisin maitopohjaisista ainesosista.

  Ei palmuöljyä.

  Huomioi, että tuotteen ravintosisältö saattaa muuttua, lue aina pakkausseloste ennen ruoan tarjoamista lapselle.

  Tuote sopii halal-ruokavalioon.

  Ainekset

  Vesi, rasvaton maito, laktoosi (maito), kasviöljyt (auringonkukka, kookos, rapsi), vähäsuolainen herajauhe (maito), herapermeaatti (maito), kalaöljy, emulgointiaine (soijalesitiini), aminohapot (L-fenyylialaniini, L-isoleusiini, L-leusiini, L-tryptofaani, L-histidiini, L-treoniini, L-valiini), kivennäisaineet (natrium, kalium, kalsium, rauta, magnesium, sinkki, jodi, kupari, mangaani, seleeni), vitamiinit (A, D, E, K, C, tiamiini, niasiini, B6, foolihappo, B12, biotiini, pantoteenihappo), hapettumisenestoaineet (natriumfosfaatti, kaliumfosfaatti), happamuudensäätöaine (sitruunahappo) 2′-O-fukosyllaktoosi.

  Ravintotiedot:

  Per 100 ml valmista NAN PRO 3 -seosta
  EnergiakJ281
  kcal67
  Rasva, jostag3,1
  - tyydyttyneetg0,8
  Hiilihydraatit, joistag8,7
  -sokeritg8,7
  Ravintokuitu, jostag0,03
  2'-O-fukosyllaktoosi (2'-FL)g0,03
  Proteiinig1,1
  Suolag0,08
  A-vitamiini (RE) µg60,4
  D-vitamiiniµg1,7
  E-vitamiini (TE)mg1,3
  K-vitamiiniµg5,1
  C-vitamiinimg10
  Tiamiinimg0,073
  Riboflaviinimg0,17
  Niasiinimg0,51
  B6-vitamiinimg 0,045
  Foolihappoµg11,8
  B12-vitamiiniµg 0,20
  Biotiiniµg1,6
  Pantoteenihappomg0,43
  Kaliummg96,1
  Kalsiummg64,8
  Fosforimg40,3
  Magnesiummg4,25
  Rautamg0,93
  Sinkkimg0,50
  Kuparimg0,057
  Mangaaniµg19
  Seleeniµg3,6
  Jodiµg13,5
  Linolihappo (LA)mg492
  Alfa-linoleenihappo (ALA)mg43
  Dokosaheksaeenihappo (DHA) mg19,5
  Laktoosig8,7
  JNSPL002

  Käyttöohje:

  Ravista pakkausta ennen käyttöä.Kaada kerralla tarvittava määrä NAN PRO 3:ta puhtaaseen tuttipulloon/mukiin.NAN PRO 3 maistuu hyvältä niin lämpimänä kuin kylmänä.Maista aina valmistetta itse ennen lapsen syöttämistä. Syötä heti.Jäljelle jäänyttä valmistetta ei saa käyttää myöhemmin eikä lämmittää uudelleen.Älä laita pakkausta mikroaaltouuniin.Suosittelemme yhtä tai kahta annosta (240ml) päivässä 12 kuukaudesta alkaen, luontaisena osana monipuolista ruokavaliota.

  Säilytys ja säilyvyys:

  Parasta ennen ajankohdan loppuun: Avaamattomana huoneenlämmössä, katso päiväysmerkintää pakkauksen päällä.Avattuna jääkaapissa suljettuna enintään 1 vuorokausi.

  Pakattu suojakaasuun.

  TÄRKEÄÄ! Noudata ohjeita huolellisesti. Virheellinen varastointi, valmistus ja syöttäminen voivat vaarantaa lapsesi terveyden. Pidä lasta aina sylissä syöttäessäsi ja tarkkaile, ettei valmistetta joudu lapsen hengitysteihin.

  Etsi

  Etkö löydä etsimääsi?

  Kokeile uutta kysymysapuria, joka ehdottaa hakusanoja