Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Share this Tuotteet
X

NaturNes

NaturNes Couscousia ja lohta

Alkaen 1-3 vuotta

MSC-sertifioitu lohi

  Suomen Turussa valmistetussa NaturNes Kuskusia ja lohta -ateriassa on herkullinen terveellisen lohen, kuskusin ja kasvisten maku. Lisämakua ateriaan tuo tuore inkivääri. Ateria on tasapainoinen, ravitseva ja täyttävä. Isompi annoskoko vastaa 1-3 vuotiaan lapsen ravitsemuksellisia tarpeita.

  Kehitämme aterioidemme reseptit ja rakenteen vastaamaan lapsen  ikäryhmälle ominaisiin tarpeisiin.

  Kaikki aterian raaka-aineet ovat huolella valittu ja valmistettu tehtaallamme Suomen Turussa. Tässä tuotteessa käytettu lohi on peräisin MSC-sertifioidusta, kestävän kalastuksen mukaisesta kalakannasta. Lue lisää: www.msc.org/fi

  Ainekset

  Porkkana,  vesi,  keitetty kuskus (18%) (durumvehnäjauho),  kesäkurpitsa,  lohi* (8%), omena,  vehnäjauho,  kasviöljy (rypsi),  suola,  inkivääri. Sisältää 46% kasviksia. 

  Tuotekehityksemme on jatkuvaa ja tuotteen koostumusta voidaan muuttaa. Luethan sen vuoksi ainesosaluettelon pakkauksesta aina ennen ruoan tarjoamista.

  Ravintotiedot:

  per 100 g
  Energia61 kcal
  257 kJ
  Rasva1,8 g
  - josta tyydyttyneet rasvat0,2 g
  Hiilihydraatit7,5 g
  - joista sokerit2 g
  Ravintokuitu1,5 g
  Proteiini3 g
  Suola0,25 g

  Valmistus:

  Lämmitä tarvittava määrä ruokaa vesihauteessa tai mikroaaltouunissa lautasella (750 W n. 30sek). Sekoita ja maista ensin, ettei ruoka ole liian kuumaa. Käytä muovilusikkaa. Tarjoile ruoka aina lautaselta istuvalle lapselle.

  Säilytys:

  Huoneenlämmössä, avaamisen jälkeen suljettuna jääkaapissa n. 1 vrk.

  Etsi

  Etkö löydä etsimääsi?

  Kokeile uutta kysymysapuria, joka ehdottaa hakusanoja