Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Share this Tuotteet
X

NaturNes

NaturNes Luomu Bataattia ja kanaa

Ateria alkaen 6 kuukaudesta

Luomu

  Baby’s Organic eli lastenruokalaatuinen luomu on paras laatuleimamme perheen pikkuisten ruoalle. NaturNes on lastenruokalaatuista luomua pellolta pöytään asti. Luomuvaatimusten lisäksi raaka-aineet testataan 96 eri tavalla ennen kuin ne hyväksytään NaturNes-lastenruokiin. Vain 2 % maailman raaka-aineista soveltuu lastenruokien raaka-aineeksi ja vielä pienempi osuus luomulastenruoaksi.

  Me otamme lastenruokien valmistuksen vakavasti ja varmistamme että ateriamme eivät ole vain ravinteikkaita mutta myös turvallisia jokaiselle lapselle. Ei pelkästään luomua vaan lastenruokalaatuista luomua. Ateriamme koostuu parhaimmista luomu raaka-aineista, jotka ovat kestävän kehityksen periaatteiden mukaisesti viljelty. Raaka-aineet ovat tarkkaan valittu ja käsitelty tehtaallamme Suomen Turussa.

  NaturNes Bataattia ja kanaa on maistuva ja ravinteikas ateria, jonka maut syntyvät kanan, couscousin, porkkanoiden ja bataatin yhdistelmästä.

  Ainekset

  Vesi, bataatti* (27%), palsternakka*, keitetty kuskus (durumvehnäjauho)* (15%), broilerinliha* (9,2%) (kasvatusmaa: useat EU-maat, teurastusmaa: Saksa),
  kasviöljy (rypsi)*. *Luomu. Sisältää 42% kasviksia.

  Vatten, sötpotatis* (27%), palsternacka*, kokt couscous (durumvetemjöl)* (15%), kyckling* (9,2%) (uppfött i: flera EU-stater, slaktat i: Tyskland), vegetabilsk olja (raps)*.

  *Ekologisk ingrediens. Inneholder 42% grönsaker.

  Ravintotiedot:

  Per 100gPer 100g
  Energia/Energi61 kcal
  257 kJ
  Rasva, josta/Fett, varav1,8 g
  tyydyttyneet rasvahapot/ mättade fettsyror0,3 g
  Hiilihydraatit, joista/ Kolhydrat, varav8,0 g
  sokerit/sockerarter*4,0 g
  Ravintokuitu/Kostfiber1,0 g
  Proteiini/Protein2,7 g
  Suola/Salt0,08 g

  Valmistus 

  Lämmitä tarvittava määrä ruokaa vesihauteessa tai mikroaaltouunissa lautasella (750 W n. 30 sek). Sekoita ja maista ensin, ettei ruoka ole liian kuumaa. Käytä muovilusikkaa. Tarjoile ruoka aina lautaselta istuvalle lapselle.

  Tillagning 

  Värm önskad mängd i vattenbad eller i mikrovågsugn på tallrik (750 W ca. 30 sek). 
  Rör om og känn efter att maten inte är för varm. Använd en plastsked. Servera alltid från en tallrik till sittande barn.

  Etsi

  Etkö löydä etsimääsi?

  Kokeile uutta kysymysapuria, joka ehdottaa hakusanoja