Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Share this Tuotteet
X

NaturNes

NaturNes Luomu Kasvislihapata

Alkaen 6 kuukaudesta

Luomu

Valmistettu Turussa

  Suomen Turussa valmistettu NaturNes Luomu Kasvislihapata on täyteläinen ateria, joka koostuu perunoista, porkkanoista, lihasta, tomaateista ja sipulista. 

  Baby’s Organic eli lastenruokalaatuinen luomu on paras laatuleimamme perheen pikkuisten ruoalle. NaturNes on lastenruokalaatuista luomua pellolta pöytään asti. Luomuvaatimusten lisäksi raaka-aineet testataan 96 eri tavalla ennen kuin ne hyväksytään NaturNes-lastenruokiin. Vain 2 % maailman raaka-aineista soveltuu lastenruokien raaka-aineeksi ja vielä pienempi osuus luomulastenruoaksi. 

  Me otamme lastenruokien valmistuksen vakavasti ja varmistamme että ateriamme eivät ole vain ravinteikkaita mutta myös turvallisia jokaiselle lapselle. Ei pelkästään luomua vaan lastenruokalaatuista luomua. Ateriamme koostuu parhaimmista luomu raaka-aineista, jotka ovat kestävän kehityksen periaatteiden mukaisesti viljelty. Raaka-aineet ovat tarkkaan valittu ja käsitelty tehtaallamme Suomen Turussa.

  Ainekset

  Peruna* (38%), porkkana*, tomaatti*, naudanliha* (10%) (alkuperä: Saksa), sipuli*,  omena*, vesi, riisijauho*, kasviöljy (rypsi)*, *Luomu. Sisältää 81% kasviksia.

  Ravintotiedot:

  per 100g
  Energia78 kcal
  330 kJ
  Rasva2.2 g
  - josta tyydyttyneet rasvat0.6 g
  Hiilihydraatit11 g
  - joista sokerit2.5 g
  Ravintokuitu1.1 g
  Proteiini3.1 g
  Suola0.08 g

  Valmistus:

  Lämmitä tarvittava määrä ruokaa vesihauteessa tai mikroaaltouunissa lautasella (750 W n. 30 sek). Sekoita ja maista ensin, ettei ruoka ole liian kuumaa. Käytä muovilusikkaa. Tarjoile ruoka aina lautaselta istuvalle lapselle.

  Säilytys:

  Huoneenlämmössä, avaamisen jälkeen suljettuna jääkaapissa n. 1 vrk.

  Parasta ennen ajankohdan loppuun: Katso kantta.
  Korkin napsahdus avattaessa kertoo, että purkki on avaamaton.
  Älä käytä tuotetta, mikäli lasipurkki tai korkki on vaurioitunut.

  Etsi

  Etkö löydä etsimääsi?

  Kokeile uutta kysymysapuria, joka ehdottaa hakusanoja