Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Share this Tuotteet
X

NaturNes

NaturNes Luomu Makaronilaatikko

Ateria alkaen 8 kuukaudesta

Luomu

Valmistettu Turussa

  Suomen Turussa valmistettu NaturNes Luomu Kasviksia, pastaa ja naudanlihaa -lastenateria on perinteisen lihamakaroonilaatikon inspiroima resepti, johon on lisätty tavallista enemmän kasviksia (52 %); muun muassa paprikaa ja porkkanaa.   

  Baby’s Organic eli lastenruokalaatuinen luomu on paras laatuleimamme perheen pikkuisten ruoalle. NaturNes on lastenruokalaatuista luomua pellolta pöytään asti. Luomuvaatimusten lisäksi raaka-aineet testataan 96 eri tavalla ennen kuin ne hyväksytään NaturNes-lastenruokiin. Vain 2 % maailman raaka-aineista soveltuu lastenruokien raaka-aineeksi ja vielä pienempi osuus luomulastenruoaksi.

  Me otamme lastenruokien valmistuksen vakavasti ja varmistamme että ateriamme eivät ole vain ravinteikkaita mutta myös turvallisia jokaiselle lapselle. Ei pelkästään luomua vaan lastenruokalaatuista luomua. Ateriamme koostuu parhaimmista luomu raaka-aineista, jotka ovat kestävän kehityksen periaatteiden mukaisesti viljelty. Raaka-aineet ovat tarkkaan valittu ja käsitelty tehtaallamme Suomen Turussa.

  Ainekset

  Tomaatti*, vesi, keitetty täysjyväpasta* (15%) (täysjyvävehnä), naudanliha* (8,5%) (alkuperä: Saksa), porkkana*, paprika*, sipuli*, vehnäjauho*, kasviöljy (rypsi)*.

  *Luomu.

  Sisältää 52% kasviksia.

  Saattaa sisältää kananmunaa.

  Ravintotiedot:

  per 100 g
  Energia68
  286
  Rasva2,4
  - josta tyydyttyneet rasvat0,7
  Hiilihydraatit8
  - joista sokerit2
  Ravintokuitu1,3
  Proteiini3
  Suola0,025
  *Ei lisättyjä sokereita. Sisältää luontaisesti sokereita.

  Käyttö:

  Valmis tarjottavaksi. Tarjoile aina lautaselta. Käytä muovilusikkaa.

  Säilytys:

  Huoneenlämmössä, avaamisen jälkeen suljettuna jääkaapissa n. 1 vrk.

  Parasta ennen ajankohdan loppuun: Katso kantta. Korkin napsahdus avattaessa kertoo, että purkki on avaamaton. Älä käytä tuotetta, mikäli lasipurkki tai korkki on vaurioitunut.

  Etsi

  Etkö löydä etsimääsi?

  Kokeile uutta kysymysapuria, joka ehdottaa hakusanoja