Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Share this Tuotteet
X

NaturNes

NaturNes Luomu Stroganoff

Alkaen 12 kuukaudesta

Luomu

  Suomen Turussa valmistettu NaturNes Luomu Kasviksia, pastaa ja naudanlihaa on herkullinen lastenateria pastasta, perunasta, naudanlihasta ja kasviksista. Ateria on tasapainoinen, ravitseva ja täyttävä. Isompi annoskoko vastaa 1-3 vuotiaan lapsen ravitsemuksellisia tarpeita.

  Kehitämme aterioidemme reseptit ja rakenteen vastaamaan lapsen ikäryhmälle ominaisiin tarpeisiin.

  Baby’s Organic eli lastenruokalaatuinen luomu on paras laatuleimamme perheen pikkuisten ruoalle. NaturNes on lastenruokalaatuista luomua pellolta pöytään asti. Luomuvaatimusten lisäksi raaka-aineet testataan 96 eri tavalla ennen kuin ne hyväksytään NaturNes-lastenruokiin. Vain 2 % maailman raaka-aineista soveltuu lastenruokien raaka-aineeksi ja vielä pienempi osuus luomulastenruoaksi. 

  Me otamme lastenruokien valmistuksen vakavasti ja varmistamme että ateriamme eivät ole vain ravinteikkaita mutta myös turvallisia jokaiselle lapselle. Ei pelkästään luomua vaan lastenruokalaatuista luomua. Ateriamme koostuu parhaimmista luomu raaka-aineista, jotka ovat kestävän kehityksen periaatteiden mukaisesti viljelty. Raaka-aineet ovat tarkkaan valittu, käsitelty ja valmistettu tehtaallamme Suomen Turussa.

  Ainekset

  Tomaatti*,  porkkana*,  vesi,  keitetty täysjyväpasta* (13%) (täysjyvävehnäjauho*), naudanliha* (9,2%) (Alkuperä: Saksa), peruna*,  vehnäjauho*, omena*,  kasviöljy (rypsi)*,  suola,  valkosipuli*,  oregano*. Saattaa sisältää kananmunaa. *Luomu. Sisältää 55% kasviksia. 

  Tuotekehityksemme on jatkuvaa ja tuotteen koostumusta voidaan muuttaa. Luethan sen vuoksi ainesosaluettelon pakkauksesta aina ennen ruoan tarjoamista.

  Ravintotiedot:

  per 100 g
  Energia66 kcal
  279 kJ
  Rasva2,2 g
  - josta tyydyttyneet rasvat0,6 g
  Hiilihydraatit8 g
  - joista sokerit2 g
  Ravintokuitu1,3 g
  Proteiini3 g
  Suola0,25 g

  Valmistus:

  Lämmitä tarvittava määrä ruokaa vesihauteessa tai mikroaaltouunissa lautasella (750 W n. 30sek). Sekoita ja maista ensin, ettei ruoka ole liian kuumaa. Käytä muovilusikkaa. Tarjoile ruoka aina lautaselta istuvalle lapselle.

  Säilytys:

  Huoneenlämmössä, avaamisen jälkeen suljettuna jääkaapissa n. 1 vrk.

  Etsi

  Etkö löydä etsimääsi?

  Kokeile uutta kysymysapuria, joka ehdottaa hakusanoja