Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Share this Topic Page
X

Tuotehaku

Sitoudumme suojelemaan lasten elinikäistä terveyttä tutkimuksen avulla

Asiantuntijatiimimme on tutkinut rintamaidon monimutkaista rakennetta jo vuosia ja kehittänyt tuotteitamme tätä tietoa hyödyntäen. Olemme olleet johtava pikkulasten ravitsemustutkija jo yli 150 vuoden ajan ja kehittäneet tuotevalikoimamme lasten ainutlaatuiset ravitsemustarpeet huomioon ottaen. Haluatko tietää lisää tuotteistamme? Kokeile tuotehakuamme.

NAN PRO -valikoima

Sitoudumme suojelemaan lasten elinikäistä terveyttä tutkimuksen avulla

Olemme olleet johtava pikkulasten ravitsemustutkija jo yli 150 vuoden ajan ja rintamaidon tutkimus on innoittanut työtämme jo 60 vuoden ajan. Olemme kehittäneet NAN PRO 2 ja NAN PRO 3 -tuotteitamme:

  • Ainutlaatuisen proteiiniteknologian ansiosta proteiinin laatu sekä määrä vastaavat iänmukaista tarvetta, tukien lapsen kasvua ja kehitystä.
  • Ensimmäinen tuote Suomessa, joka sisältää teollisesti valmistettua oligosakkaridia 2´FL (2`-O-fykosyllaaktoosi) ja joka on rakenteellisesti identtinen rintamaidossa eniten esiintyvän oligosakkaridin kanssa.

Etsi tuotteet

NAN Supreme -valikoima

Sitoudumme suojelemaan lasten elinikäistä terveyttä tutkimuksen avulla

Olemme olleet johtava pikkulasten ravitsemustutkija jo yli 150 vuoden ajan ja halunneet hyödyntää rintamaidon tutkimustietoa tuotteissamme. Sen vuoksi olemme kehittäneet NAN Supreme 2 -vieroitusvalmisteen, joka on tähän mennessä edistyksellisin vieroitusvalmisteemme. NAN Supreme 2 on ensimmäinen tuote Pohjoismaissa, joka sisältää kahta teollisesti valmistettua oligosakkaridia 2`FL ja LNnT.

NAN Supreme 2 sisältää L.Reuteri -maitohappobakteeria ja osittain pilkottua proteiinia.

NAN Supreme 2 -tuote sisältää myös:

  • D-vitamiinia, joka tukee immuunipuolustuksen normaalia kehitystä lapsilla
  • Rautaa, joka tukee lasten normaalia kognitiivista kehitystä
  • Jodia, joka tukee lasten normaalia kasvua

Etsi tuotteet

Tuotteet jokapäiväiseen käyttöön/ tavanomaisiin ruokintaongelmiin

Sitoutunut tutkimustietoon turvaamaan elinikäistä terveyttä pikkulapsesta alkaen

Vauvoilla voi olla pieniä, mutta jokapäiväisiä ravitsemusongelmia. Ravitsemustiimimme on keskittynyt löytämään ratkaisuja niiden lasten tarpeisiin, joilla on ravitsemusongelmia, ja kehittämään tuotteitamme heidän avuksi.

Etsi tuotteet

NAN Luomu -valikoima

Sitoudumme suojelemaan lasten elinikäistä terveyttä tutkimuksen avulla

Nestlé NAN Luomu 2 on maitopohjainen luonnonmukaisesti tuotettu vieroitusvalmiste, jonka maito on peräisin luomutuotantoon sitoutuneilta tiloilta ja joka täyttää EU:n vaatimukset luomutuotteista. Korkealaatuista luomumaitoamme tuottavat, luomurehulla ruokitut lehmät laiduntavat ulkona vihreillä laitumilla.

Etsi tuotteet

Etsi

Etkö löydä etsimääsi?

Kokeile uutta kysymysapuria, joka ehdottaa hakusanoja