Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Share this Artikkelit
X

Vaunulenkin mittaisia juttuja Emilia ja arjen kemiaa -podcastissa

 

Miten optimoida rakkaushormonit eri elämäntilanteissa? Miten raskauden eri vaiheet vaikuttavat parisuhteeseen? Millainen on optimaalinen ruokavalio hedelmällisyyden lisäämiseksi ja raskauden aikana? Entä miten raskaushormonit vaikuttavat seksielämään? Emilia ja arjen kemiaa podcastissa lääkäri ja yrittäjä Emilia Vuorisalmi keskustelee alan asiantuntijoiden kanssa kiinnostavista hyvinvointiin ja terveyteen liittyvistä teemoista. Podcastissa yhdistellään rohkeasti tiedettä ja omakohtaisia kokemuksia ja pyritään antamaan kuuntelijoille selkeitä ohjeita miten voida kokonaisvaltaisesti hyvin elämän eri tilanteissa.

Maanantai, 28. toukokuuta, 2018

Emilia ja arjen kemiaa –podcast yhteistyössä NAN Pro 3

Ravitsemuksesta keskustelemassa dosentti, FT Hanna Lagström Turun yliopistosta. Ensimmäiset tuhat päivää hedelmöittymisestä kaksivuotiaaksi vaikuttavat terveyteemme vielä aikuisenakin. Mutta millainen on hyvä ruokavalio? Vaunulenkin mittaisessa podcastissa kuulet, mitä odottavan, imettävän tai taaperon ruokavaliossa tulisi ottaa huomioon.

Miten raskauden aikainen ravinto ja elintavat vaikuttavat kohdussa olevan lapsen suoliston bakteereihin? Entä synnytys? Mitkä ovat äidinmaidon vaikutukset vauvan suoliston mikrobiomiin ja mitä tulisi ottaa huomioon kiinteisiin ruokiin siirryttäessä? Miten pitkään antibioottien vaikutukset näkyvät suolistossa ja millä keinoilla haittoja voisi vähentää? Voiko äidin stressi siirtyä lapseen suolistobakteereiden kautta? Kuuntele Emilian ja professori ja lastenlääkäri Mika Mäkelän mielenkiintoinen keskustelu siitä, miten ihmisen elämän 1000 ensimmäistä päivää vaikuttavat suoliston bakteerien kautta terveyteen ja kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin.


NAN Pro 3

Äidinmaito on imeväisen parasta ravintoa, ja imetystä tulee jatkaa niin pitkään kuin mahdollista.

NAN Pro 3 on maitopohjainen vieroitusvalmiste 10 kk:n iästä alkaen ja se muodostaa ainoastaan osan monipuolistuvasta ruokavaliosta. NAN Pro 3 ei ole tarkoitettu äidinmaidonkorvikkeeksi alle 6 kk:n ikäisille.

Ole yhteydessä neuvolaan saadaksesi sieltä neuvoja.

Lue lisää

Asiaan liittyvää sisältöä
Etsi

Etkö löydä etsimääsi?

Kokeile uutta kysymysapuria, joka ehdottaa hakusanoja